Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my_california

DO ŻON MARYNARZY. cos pozytywnego.

Polecane posty

Gość my_california

Witam! :) Slyszalam wiele rzeczy o marynarzach, ze zdradzaja. Ze prawie kazdy zdradza. Pisze tutaj, zeby obalic ten mit. Niedawno rozmawialam ze swoim przyjacielem, ktory od 2 lat plywa. Opowiadal mi co sie dzieje. Owszem marynarze korzystaja z uslug prostytutek, ale nie az tylu, powiedzial, ze z jego zalogi bardzo malo osob korzystalo. marynarze sa zmeczeni szybko klada sie spac. wielu mezczyzn patrzalo sie na zdjecie zony, dzieci, tesknili.. Uwazam, ze to zalezy od czlowieka i takie zachwanie mozna wyczuc, jesli milosc jest silna przetrwa wszystko. Moj chlopak chcial byc marynarzem ale na szczescie zrezygnowal z tego pomyslu. Balam sie wlasnie tej zdrady, poniewaz ja najtrudniej wyczuc. Bo zona zyje w blogiej nieswiadomosci co on tam wyrabia. Moj przyjaciel powiedzial mi rowniez, ze to dziala w druga strone, wlasnie wielu z nich sie boi ze to zona ich zdradza kiedy sa na morzu. Wielu mysli ze to wlasnie ich zona jets w stosunku do nich nie fair... Tyle. Krzysztof na razie jets na morzu, wraca za 2 miesiace, czekam na jego kolejne relacje ;) pozdrawiam :)

Gość żona ladaco 1
każdy zdradza mnie mój mąż tez:classic_cool:

Gość my_california
zona ladaco, jak sie dowiedzialas? pytam z ciekawosci

Gość żona ladaco 1
dzis łajadaka nie ma bo jest z kochanką... rano zobaczyłam ze na majtach ma plamy jakies białe ... wiec to sperma na bank:classic_cool: kazałam mu sie wynosic na kilka dni , poznij i tak bedzie błagał o wybaczenie:classic_cool:

Gość Wojskowy do wzięcia
"wielu mezczyzn patrzalo sie na zdjecie zony" - radze popracowac nad j. polskim slonko :)

miałam chłopaka marynarza, potwierdził wszystkie stereotypy - kilka dziewczyn, dziecko, o którym rzekomo nie wiedział , a moze na prawdę nie wiedział? sam się gubił we własnych kłamstwach.... okropność!!!