Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erialowaaa

Problem pyzatej buzi! ktoś się z tym zmaga?

Polecane posty

Gość erialowaaa

już nie wiem, naprawdę... jestem szczuplutka, a buzię mam taką jakbym miała nadwagę. teraz mam 18 lat i nigdy nie miałam aż tak pulchnej twarzy :O nie mogę na siebie patrzeć, bo buzię mam jak człowiek z nadwagą :O

Gość uoooooooooooooooopppp

Gość andziiiiii
nie martw się ja jestem tak samo baardzo chuda a twarz\ mam jak napuchniętą :| a mam 20 lat

Gość erialowaaa
czyli wychodzi na to, że nie da się z tym nic zrobić :O :(

Gość ee tam
Ja tez tak mam, jestem szczupła a gęba jakbym wazyła conajmniej 80 kilo ! Drugą brode tez mam, pomaga oklepywanie podbrudka, ale mi sie nie chce tego robic

Gość andziiiiii
no niestety chyba nie :( wiesz odchudzanie tu też nic nie daje bo mimo iż jestem chuda stwierdziłam że może jak zrzuce kilka kilo to coś da ale dupa wielka :( wszedzie schudłam tylko nie na twarzy...oprócz tego że oczy mi się zapadły

Gość erialowaaa
:( ja właśnie też zaczęłam jeść mniej specjalnie, bo pomyślałam, że jeśli schudnę, to twarz też zeszczupleje :( przecież nigdy nie miałam aż tak pyzatej twarzy, jakaś taka przez to wydaje się szeroka, okrągła, tragedia... zobaczę, może jednak to coś da...

Gość Do erialowej
po pierwsze zrób sobie grzywkę (chyba że masz niskie czoło). Włosy "na twarzy" optycznie ci ją wyszczuplą. Używaj samoopalacza pod fluid-ciemniejsza twarz=szczuplejsza. Stosuj róż na policzki. Powinnaś mieć spuszone włosy

Gość erialowaaa
dziękuję bardzo za rady :) mam niskie czoło, więc grzywka nie pasuje. jednak mam taką troszkę, ale nie nie całym czole :) samoopalacza zamierzam używać :) różu używałam kiedyś.

Gość erialowaaa
pyza, pyza ;)

Gość andziiiiiii
wiesz ja nie zaczełąm jeść mniej tylko prawie wogóle :D i też nic nie da ale teraz sciełam włosy na tzn boba i podobno wyszczupla mi twarz ;) najgorsze jest to jak w rodzinie szczypie ktoś w policzek :[ aa a najgorzej mam przed okresem twarz jak balon :(