Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lijonka

wyprawjacie imieniny waszym maluchom??

Polecane posty

Gość wyprawiam bo taki jest zwycza
j w mojej rodzinie, zapraszma tylko najbliższych - dziadków i chrzestnych

Gość zarty sobie stroisz
imieniny dzieciom? ciekawe kiedy jessiki i inne takie super imiona sobie robia...?! hehehe

Gość no kuźwa bez przesady
i jeszcze kurwa co wyprawiać dzieciom, święta nie święta urodziny i jeszcze imieniny no bez przesady,

Gość no kuźwa bez przesady
no owszem starszemu dziecku można kupić ciacho i jakiś drobny prezent ale nie wyprawiać, a zwłaszcza jak to jest na[pisane maluchom, maluchy to nawet do końca nie kumają co to takiego są szczęśliwe że prezenty dostają i że wszyscy do nich przychodzą

ja również nie bo nawet nie wiem kiedy moje dziecko je ma :) A po drugie u mnie w rodzinie nikt nigdy nie obchodził imienin...

no wlasnie znajoma sie ostatnio bardzo zdziwila ze ja nie wyprawiam, (ona wyprawiala swojej corce juz jak miala 4 miesiace) moja corka skonczyla dopiero 2 latka i tez wlasnie nie wydaje mi sie to potrzebne

Gość
u nas to wogole nie obch odzi sie ani imoin ani urodzin.............. wiec nie wyprawiam ,kupie tylko dziecku jakis prezent. to wszystko.

u mnie w rodzinie jest taka tradycja że bardziej celebruje się imieniny niż urodziny,na imieniny najbliższa rodzina przychodzi bez zaproszenia, po prostu wpadają wieczorem na kawę i lampkę wina. we wtorek synek miał imieniny więc przyjechała moja babcia z dziadkiem i rodzice,posiedzieli dwie godziny, dali prezenty,pobawili się z małym i tyle :) a na urodzinach jest tort i wtedy zapraszam więcej osób bo są też chrzestni.

mój syn 3-letni ma imieniny 10 dni po urodzinach więc bez sensu, drugi raz ci sami goście i może prezenty... bez przesady, u nas bardziej symbolicznie, jakiś mały prezencik ale naprawde nic wielkiego albo zamiast niego jakieś fajne wyjście we trójkę. Mój syn ma imieniny razem z tatą (Jakub, Krzysztof) wiec jest taka mini mini okazja, ale z 2 strony mąż pochodzi ze sląska i tam sie imienin nie obchodzi.

moze nie wyprawiam w sensie robienie imprezy, ale zawsze w mojej rodzinie pamieta sie o imieninach. Jest to polska tradycja, a ze ja jestem tradycjonalistka wiec imieniny celebrujemy w gronie rodzinnym :)

wysokie obcasy - nie we wszytskich rejonach polski sie obchodzi imieniy. więc nie wiem czy taka polska bardzo ta tradycja:)

ja tez jestem polką i nie wyprawiam imienin ani swoich ani dzieciom,moj maz tez nie....bo logicznie myslac jakie to swieto?dla mnie i mojej rodziny najwazniejsze sa urodziny..tutaj jest co świetować:-)