Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pitch Black

Pmogę w angielskim!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jesli mozesz
to napisz mi tak ladnie jakos, ze to nie bylo tak jak myslisz i ze ja naprawde z nim nie spalam tylko dlatego, ze byl w majtkach. musze to wyslac smsem. moj ang jest prosty, chcialam, zeby bylo ladnie i od serca. dziekuje!!!

Gość jak przetłumaczyć
Despite the intricate checks and balances designed to restrict the amount of power that any single individual could wield, the Republic was a political system that lent itself to bribery and corruption.

Pomimo zawiłych mechanizmów gwarantujące zachowanie równowagi politycznej zaprojektowanych by ograniczyć ilość mocy, którą jakakolwiek jedna jednostka mogła mieć, Republika była politycznym systemem, który nadawał się do łapówkarstwa i korupcji.

Gość 19 miał lat
prosze o przetlumaczenie jednego zdania Przez cząstki elementarne rozumie się nierozkładalne dalej najmniejsze "cegiełki" materii jakie odpowiadają współczesnemu stanowi wiedzy. z gory dzieki:)

Fioletowy po pierwsze to ja im odpowiadam i nie musisz sie wtracac. Po drugie tłumacze jej tak jak mi napisała!Jezeli chciała bym zebym jej przetlumaczyla na to ze 'tylko dlatego poniewaz był w majtkach.. to bym przetlumaczyla ale tak naipsaa i tak jej przetlumaczylam!!! I nie musisz sie madroac wiedlcu bo nie jestes najmadrzejsza na calym swiecie, za jaka pewnie sie uwazasz :O

Gość jenk
Syn na scianie wypisał -mind,body,spirit,soul,harmony,joy,love,peace,hope,fruth.-nie wszystko rozumiem i nie wiem czy dać mu po łbie czy przymknąć oko :-).Proszę przetłumaczyć

nie wiem na co ci to ale masz :O Basic particles are interpreted indecomposable farther smallest "bricks" of matter which are suiting the contemporary state of the knowledge.

Gość EwaaaaaMmm
Pitch Black --> dziękuję :) :)

Gość jesli mozesz
dziekuje :)

Gość karcia19002986457
Ja mam do napisania krótki dialog. Proszę o pomoc. Oto jego treść: Jesteś w biurze szkoły językowej w Anglii: -poproś o broszurę z informacją o oferowanych kursach -poinformuj rozmówcę o interesującym cię poziomie kursu -zapytaj czy w broszurze znajdziesz informacje o cenach i ofertach dodatkowych

-ask for the booklet around information about offered courses -inform the interviewed person of the level it being interested in you of the course -ask whether in the booklet you will find the information about prices and additional offers

Gość hahahahahehaheeh
:D

Gość loooooooooooooooooooooool

Gość cdecdeccec
hahaha masz ten dialog napisać a nie przetłumaczyć punkty :D

Gość ja mam pomysł na dialog
- good morning! Aj wanna big kok in maj es! -łi hew najs, bak kkok! -Oh fenk ju weri macz!

Gość dfdsfsd
jak powiedzieć : musze zaznaczyć że .. ale jakoś tak mniej formalnie, jakimś frazalem, nie żeby było emphasize

Gość jenk
dziękuję bardzo -miło,że są na kafe zyczliwi ludzie.;-)

Gość a dlaczego zaraz
O żesz....k.... :D