Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porozmawiamONAaaa

Spoglądanie na inne kobiety

Polecane posty

Gość porozmawiamONAaaa

Co czujecie, kiedy Wasz facet patrzy np. na ulicy inną kobietę? Oczywiście nie chodzi mi o sytuację: idę za rękę z facetem, a on ogląda się za spódniczką, bo to chamskie i bezczelne, ale np. ona stoi, jest naprawdę atrakcyjna, a Wasz facet na nią patrzy- co wtedy czujecie? jaka jest wasza reakcja? Albo np. w pewnym momencie zauważacie, że Wasz facet ma wzrok przykuty w jednym punkcie, patrzycie w tym samym kierunku, a tam zgrabna, młoda dziewczyna i co wtedy? Mój facet tłumaczy się, że patrzy z ciekawości kto- nic więcej, ale ja mu nie wierzę, bo wiem, że patrzy się, bo ona mu się podoba.

Gość no rozumiem że Ci przykro
ale wiesz co najlepsze co możesz zrobić to nie robić mu uwag na ten temat, niech wie że widzisz to ale nie odzywaj się. Ty też oglądaj przystojniaków tak żeby on to widział. Najlepiej takich umięśnionych (nawet jak tacy nie są w Twoim typie) jak wiadomo każdy facet ma kompleksy na punkcie swojej muskulatury. Powinien zrozumieć że to nic milego:>

Gość ee tam
No jasne ze mu sie podoba !!! Z ciekawości heheh, ciekawe dlaczego z ciekawości nie patrzy na grubą i brzydką? Mój tak samo oglada sie za dupami chodz ja jestem śliczna i zgrabna. Kochana, jaka byś piękna nie była i ta obca byłaby brzydsza od ciebie to i tak bedzie atrakcyjniejsza dla niego niż ty ! A dlaczego? Dlatego bo OBCA ! Obca zawsze znaczy lepsza ! To samce ! i jak sie gapi to naprawde mysli co by z nią robił na tapczanie ! NIE DLATEGO BO CIEKAWY KTO TO Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy Kłamcy

Gość no sprawa jest prosta
nie zwracaj na to najmniejszej uwagi albo nawet udawaj ze nie zauwazylas zgadzam sie z poprzedniczka ogladaj sie za innymi facetami oooo :)))

nic, sama potrafię doceniać wygląd przechodniów, tak kobiet i mężczyzn za to jak widzę scenkę: ona zazdrosna o spojrzenie od razu widzę przewrażliwioną zakompleksioną kłótliwą płaczkę taki odruch

nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby popatrzył i przestał ale jak gapi się i gapi bez opanowania to już wkurza...mój na dodatek jeszcze jak ze mną gdzieś w towarzystwie jest to narywa przy mnie bezpośrednio...mówi że się chyba zakochał albo że ma piękne to i tamto....ja mu zwrócę uwagę a on nic -dalej swoje-wkurza mnie to to chamstwo. Jeszcze obruci ze to ja przesadzam i zazdrosna jestem przesadnie....Grrrrr Potem na 2 dzien dowiaduje sie ze ma ich nr tel i pisze znimi flirtuje i ja mam byc zazdrosna? dziwil by sie ktos???? powoli mam tego dosc

Gość wyślij wypowiedź...
Też tego nie lubię. Zauważyłam, że mój facet robi to bezwiednie - stoi lalka to się patrzy. Zresztą sama się złapałam, że się na takie gapie choć nie mam ciągotek do lasek :p Z dwa razy zwrociłam uwagę - nie pomogło. Za którymś tam razem odstrzeliłam się ze ho ho i faceci zaczeli się na mnie gapić głodnym wzrokiem - oczywiście to było z nim. Zwariował. Stał się zazdrosny bo pomyślał sobie o tych wszystkich typach którzy mogliby mnie zbajerować - wie, że mogłabym być kąskiem dla niejednego. Od tamtej pory zaczął mnie pilnować i nie zwraca uwagi na inne dupy

Gość ja mam taką metodę
że jak zauważe, jak mój facet patrzy na inna to to zlewam, tyle ma, że sobie popatrzy.. .. ale wiadomo, nie jest to miłe, wiec potem, gdy np gdzies razem idziemy i zauważę przystojnego faceta to się na niego gapię, najlepiej, żeby on to zauważył, wtedy się do niego uśmiecham, a oni zawsze odwzajemniają uśmiech.. mój wtedy jest tak wkurzony że hej.. ale że ja nigdy nie robie mu awantury, jak on się gapi na jakąś pannę, wiec on również nie może mi nic powiedzieć haha

Gość my_california
Moj sie tez zcasami zagapi ale na szcsescie sie nie odwraca tak chamsko jak niektrzy. Normalnie jak widze idaca pare gdzie facet az sie obraca za inna to az mnie czysci..ble... Niedawno wlasnie szla przed nami taka laska, w typie mojego chlopaka, blondyna krecone wlosy na obcasiskach i sie na nia zagapil a ja to widzialam. No ale przelykam sline bo wiem, ze jesli bym spotkala chlopaka w moim typie tez bym sie na niego patrzala, to normalne :) A robic awanture o to ze sie spojrzy to przesada taka nei do wytrzymania bo by sil nie starczalo, poniewaz jest wiele atrakcyjnych dziewczyn i tak sie klocic o kazda facet w koncu odejdzie. heh dobrze ze im przynajmnije cos nie staje ;] bo bym juz sie pozegnala z takim

Gość do enya
nie moglabym byc z takim typem uwazam ze Twoj sie zagalopowal, jak mozna pozwolic na to zeby podrywal inne kobiety w Twoim towarzystwie??? ja bym w Takiej sytuacji zwyczajnie opuscila towarzystwo i uwierz mi nigdy nie wrocila do niego,

Gość my_california
wyślij wypowiedź... ma racje!! Oni jelsiz auwaza ze moga cos stracic to staja sie inni. Jesli kobieta wyglada przecietnie to facet sobie mysli ze jest jej krolem.. aa jestem z nia nikt nie zwraca na nia uwagi to bedzi eprz6y mnie a ja sie moge gapic. A kiedy nagle zauwazy konkurencje to broni tego co ma... Mysli sobie: Skoro przyciaga innych musi byc na parwde fajna i broni ile sie da.. Oni sa straszni.. :P

Gość my_california
Rowniez do enya:: Maskara Twoj chlopak jets pzresadzowny, to pijawa a pijawa kiedys zdradzi.. oj kochana.. to jets bardzo chamski, to wkurza, mas zsie czuc przy ukochanym bezpiecznie i chliopak ma pokazywac dziewczynie ze jest dla niego najwazniejsza. A jelsi chce sobie popatrzec to neich robi to jak jets sam.. Trafilas na takiego typa jakiego ja mialam. ahhh ochydny gatunek ile sie przecierpialam przez niego