Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 latka Agatka

okres mi się spóźnia, nie uprawiałam seksu

Polecane posty

Gość 17 latka Agatka

Jedyne co robiliśmy to dotykaliśmy się, on włożył mi palca, najprawdopodobniej nie miał na nim tego płynu pre, a jeśli to śladowe ilości, ale czytałam już że od niego nie można zajść w ciążę bo plemniki są osłabione. Wytrysku nie było, były to najprawdopodobniej dni niepłodne, owulacja była (tak mi sie wydaje) jakiś tydzień od tego wydarzenia (tak myślę bo obserwuję cykl) ale okres mi się spóźnia drugi dzień:( test dwa dni temu wyszedł negatywny.... wypowiedzcie się

to nie ciaza z pewnoscia, masz po prostu nieregularne miesiaczki,badz sie stresujesz czyms,to tez ma wplyw na regularnosc,w ciazy na pewno nie jestes :p

Gość 17 latka Agatka
nom mam trochę nieregularne, zawsze miałam, to niestety rodzinne:( jestes pewna że mogę sie nie obawiać ciąży? czy test wykonany w dniu potencjalnej miesiączki byłby już wiarygodny? czy jest sens robić kolejny test? czuję napięcie przedmiesiączkowe i tak jakbym miała niedługo dostać, ale sama już nie wiem

Gość spokojnie dostaniesz
ale unikaj takich akcji, niech chłopak się nie dotyka jak pieści siebie, po co się stresować.

Gość 17 latka Agatka
czyli nie ma waszym zdaniem zagrożenia? piersi mnie bolą, sutki, ale to chyba przed @ kurcze..... wszystko wskazuje na to że to były dni niepłodne: 7 dzień cyklu, temperatura skoczyła dopiero po kilkunastu dniach, czyli po przebytej owulacji......śluz był gęsty i było go bardzo mało, prawie sucho....cholera

Gość kobita zabita
też tak miałam niedawno w dni płodne, ale wszystko ok, spokojnie bez wytrysku i penisa w środku nie zajdziesz w ciążę a na pewno nie jeśli nie ma dwóch z tych składników

Gość kobita zabita
kurde jak się łapkę daje sorry za off top 🌼 ps tak dziecka nie zrobisz

Gość bez obaw Agatko
okres skoro masz rodzinnie nieregularny to bez obaw ze to ciaza. na 100 % Nie!!!!!! zreszt anie tak latwo jest zajsc w ciaze. różne czynniki wplywaja na brak miesiaczki, zazwyczaj to zaburzenia hormonalne albo nawet zwykly stres, wiec napewno niedlugo sie pojawi a jak nie to pojdz do lekarza jak juz dlugo jego nie ebdziesz miala, przypisze ci luteinke i okres wroci.

Gość 17 latka Agatka
nie chce mi się komentować twojej płytkiej wypowiedzi..... czekam na dalsze opinie ludzie

Gość 17 latka Agatka
hę?

No właśnie... Hę? Przecież za pierwszym razem nie zachodzi się w ciąże... A poza tym ja mam 17 lat i jestem dziewicą jeszcze... A dziewice jak wiadomo jak yeti...

Gość 17 latka Agatka
czytać nie umiesz debilu posrany? przecież ja nic takiego nie napisałam, chyba że masz schizofrenię i widzisz rzeczy których nie ma.... a tak w ogóle to spieprzaj spać dziadu

To ja spieprzam spac a ty idz daj sobie powtykac palce i inne części ciała w różnym stopniu upaprane w spermie. Tylko nie zapomnij o osłabieniu plemników owulacji i cyklu...

Gość 17 latka Agatka
aha czyli jednak nie umiesz czytać, no cóż zawsze wiedziałam że analfabetów nie brakuje, ale żeby jeszcze taki na damskim forum przesiadywał......no cóż prawiczek jakiś pewnie biedny, którego nikt nie chce, albo pewnie wygląda jak przez okno i jedyne co mu zostało to kafeteria dla bab. Żal człowieka, no dobrze ale koniec o nim, już zero komentarza bo jeszcze się zezłości i mu żyłka pęknie. Hehe, ot takie moje przemyślenia🌼

Gość lolololol
miałam okres 21 kwietnia. Ale nie mam go do teraz! nie uprawiałam seksu. Nie robiłam nic takiego. Może troche się stresuje... ale niewiem już sama. Boje się! już od 2 miesięcy nie mam okresu. Tylko sluz...

Gość gość
Pewnie jesteś wiatropylna

Gość Cleo1976
Jeśli to nie prowokacja, lolololol, to zatrzymała Ci się owulacja.Ja tak mam po pigułce "po"-ostatnią miesiączkę miałam 17 kwietnia, co kilka dni pojawia się śluz płodny, ale do owulacji nie dochodzi, bo temperatura nie wzrasta.Cztery testy negatywne.Jeśli miesiączki nie będzie przez 3 miesiące, idź do lekarza.Możesz też spróbować domowych sposobów, takich jak herbatka z czarnej malwy czy z szałwii-2 razy dziennie przez 3-4 dni.Czasami pomaga.