Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba już nigdy

Matka uderzyła mnie w twarz,chyba nigdy jej tego ne wybaczę

Polecane posty

Gość wiesz co ja mysle
dokladnie, ona pisala ze miala, aczkolwiek wyglada na lekko pyskata czego nie moge powiedziec o autorce czasami lepiej zamknac usta i milczec a do takich matek trzeba sie zdystansowac, naprawde dla samej siebie

Gość moja tez mnie
kiedys chlasnela bo...jak mnie zawolala to nie przyszlam (byly wkacje, a ja sie zegnalam z chlopakiem ;) ale ona tego nie wiedziala), to bylo jakies 15 lat temu, ale ja nigdy nie zapomnialam, choc nie biore tego w kategorii wybaczania to i tak uwazam, ze nie miala prawa mnie lac po pysku za nic, tym bardziej ze bylam i jestem do dzis w dobrym czlowiekiem (nie odpyskowalam jej bron Boze wtedy, ani nigdy potem), staram sie bez powodu nie pienic, a co by sie nie dzialo, nie potrafie zrozumiec dlaczego ktos rosci sobie prawo do uderzenia w twarz wlasnego dziecka, to jest dla mnie czlowiek chory emocjonalnie i taka byla moja mama, bo dzisiaj to kazdy ja ma za aniola, nawet ja (moze bardziej w ofiare sie zamienila, ale jednak pokojowe nastawienie), i tylko ja pamietam, ze kiedys, bez sensu i kredensu dostalam od niej w ryj

nie przesadzajcie kazdy dostal po buzi od matki i wyrosly z nas normalne kobiety i nasze dzieci tez dostana jak beda pyskowaly

"nie przesadzajcie kazdy dostal po buzi od matki i wyrosly z nas normalne kobiety i nasze dzieci tez dostana jak beda pyskowaly" no ja dostalam ale nigdy nie zapomne.raz dostalam jak mialam jakies 13 lat.Przy wszystkich ludziach jak na wakacjach bylismy.Tak chlasnelo,ze lza mi sie w oku zakrecila,bo wszyscy widzieli i slyszeli.A dlatego,ze bylam nburmuszona o cos(juz nie pamietam).zajebala mi ladnie.Nie raz sie wstydzilam za matke.czesto myslalam,ze jest jakas niezrownowazona psychicznie.i wcale ze mnie taka w pelni normalna kobieta nie wyrosla.swojego dziecka nigdy w twarz nie uderze.oby mi wtedy reka zgnila i odpadla...

Gość sateeee
ze złego traktowania nic dobrego nie wynika :o nie wiem jak można tak robić i w dodatku uważać, że to w porządku :(

Gość mnie też kiedyś uderzyła
nie wiem ile masz lat, ale jak miałam 15-16 lat to mnie też uderzyła w twarz mama- byłam w szoku, bo też nic złego nie zrobiłam, teraz wiem, że miała pewnie gorszy dzień i się wyżyła:) Wybaczysz hehe a ona będzie udawła, że tego nie pamięta- pozdrawiam. Ps. świat się nie wali, tak Ci saię teraz wydaje:)

zastanawia mnie jedno - dlaczego jej nie oddałaś? Ja bym oddała. Na szczęście nie mam takiej szurniętej mamy.

Gość Jakub3xp
P*****lnij jej siekierą