Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopeman

szczupły facet = mało męski

Polecane posty

Gość Dopeman

mam pytanie: czy szczupli mezczyzni sa mniej mescy?

Gość Dopeman
no bo ma mało meską sylwetke

Gość szczuply czy raczej chudy
? bo to roznica???

a co chcesz wyglądać jak napakowany buldog ???????????????? ja lubię szczupłych i wcale nie uważam ich za mniej męskich to chyba nie tylko na tym to polega :)

Gość Dopeman
szczupły nie mylic z chudym

oczywiście że szczupły, tylko tacy mi się podobaja. niestety większośc facetów wieku lat ok.25 przechodzi metamorfoze i stają sie tacy "bysiorowaci". To mi się nie podoba, lubie chłopięcą urode.

Gość Dopeman
dziubekkk ..uzasadnij

moim zdaniem facet szczuply jest niemeski poniewaz taki facet bylby pewnie takiej samej budowy jak ja ani to do czego sie przytulić ani jakiejś ochrony bezpiecznie bym sie nie czula przy nim bo jak bym dmuchla to by sie przewrócil pewnie ja uwielbiam mojego faceta jest meski bardzo fizycznie bardzo umiesniony przystojny czuje sie bezpiecznie i wogole:D

Gość Dopeman
dziubekkk ..ty chyba szczupłego faceta nie widziałas :D

Gość kasiek.
ja tam wole szczuplych...serio. zalezy od gustu. i jeszcze jak gosciu ma doapsowane spodnie to normalnie mmmm bajka:D

Gość aaaachhhhhh
uwielbiam szczupłych facetów :D są strasznie sexowni i mhmhm... i nie przygniataja :D

Gość dfgdfh
ja też szczupłych nie lubię. Facet powinien mieć szerokie bary, a nie jakieś chuchro

Gość oin aaa
mój misio jest szczupły ale ma klate; p

Gość onnnnaaaaa
Ja mam 16 lat a on 20 ...ja jestem drobniutka a on ma własnie taka budowę ...trochę sie dziwnie czuje przy nim ...jakbym byla dzieciem ?...jestem sporo mniejsza od niego ...co robic ?

Gość Normalny obiektywny facet
Świat schodzi na psy.. Teraz jest moda na szczypiorki wazace 70kg przy 190cm.A najlepiej żeby miał słodziutką twarz jak dziewczyna i modnie się ubierał.Nie chcę żyć na planecie, gdzie większość populacji będzie wyglądała jak pedały (i będą tacy "męscy" dla dziewczyn,a każdy umięśniony facet będzie kojarzony z tępym mięśniakiem-atleci,zawodnicy rugby,bokserzy -100% samce.Natomiast przy napaści czy innym wypadku, będą się chować za plecami dziewczyny.W dodatku w wypadku wojny kto będzie bronić kraju i kto bronił w czasach wojny - szczupłe pedałki co by się połamali bez walki?Żal mi dzisiejszych kobiet.

Gość dgkfjlkjdlkgjklf
Facet musi miec "tocos" i to nie zalezy od postury ;) Moj maz jest typem "misia" a byly razej typem "patyczaka" :)

Gość lubie nie takich calkiem szczu
plych, czuje sie przy takim mezczyznie bezpieczniej:)

Gość a mnie szczerze to to
kreca tylko tacy potezniejsi. naprawde. Niby jest tak ze facet powinien byc wysoki i szczuply, ale zauwazylam ze jak tak w realu zwracam na roznych uwage to zawsze sa to dobrze zbudowani faceci (szerokie bary, tors itp) i nie chodzi tu nawet a takich co cwicz na silowni tylko sa tacy z natury atletyczni :) I niekoniecznie musza byc jacys wysocy, np dzisiaj widzialam takiego ze 170-175 ale o wlasnie takiej byczkowatej posturze, szeroki na gorze i waski w biodrach, musze sie przyznac ze sie podniecilam jak nigdy :D

Gość asdas
cos w tym jest, ze kobietem ( nie dziewczynom, a kobietom) podobaja sie mezczyni majacy wiec ciała. 25 letni chlopak wazacy np 70kg przy 184 cm wzrostu wyglada chlopieco, a kobieta szuka mezczyzna, a nie chlopczyak

Gość co za nieojebany
prawiczek zakłąda takie tematy. pewnie tłuscioch i śmieć co się tak dowrtościowuje :D tłuszcz i męskie cyce

Gość SweetGirl^^
Szczupły facet? Raczej podpisuje się pod wypowiedziami dziewczyn które twierdzą że mezczyzna musi być dobrze zbudowany, 100%samiec a nie jakiś pedałek:) Dziewczyny które wolą chucherka...co zrobicie jak w nocy nagle zacznie ktoś was zaczepiać? Czy taki chudziutki chłopak Cie obroni? Bo wydaje mi się że pierwszy ucieknie hehe ja czuje się bardzo bezpiecznie przy moim facecie który jest wysoki i dobrze zbudowany (ja jestem raczej niska i szczupła). Nie wyobrażam sobie być z jakąś spedaloną ciotą albo szczypioreczkiem uginajacym się pod wpływem wiatru... ;p