Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopeman

szczupły facet = mało męski

Polecane posty

Gość Love_Fat_Man
A MI PODOBAJĄ SIĘ OTYLI MĘŻCZYŹNI!:) OBRONI MNIE ZAWSZE BO MA DUŻO MASY! A POZA TYM TAKI MISIU JEST SŁODKI A JEDNOCZEŚNIE MĘSKI! UWIELBIAM GDY PRZYGNIATA MNIE SWOIM TŁUSZCZEM AŻ BRAK MI TCHU! DZIEWCZYNY! BIERZCIE SIĘ ZA GRUBIUTKICH!:)

Gość Dlaczego wszyscy uwazaja,
ze szczupla osoba musi to byc od razu slabowite chuchro z flakowatymi miesniami? Owszem, wiekszosc kobiet taka jest. Pozniej czytam teksty, ze 60kg przy 165cm to naprawde gruba baba, a moze to byc sportsmenka, bez naprawde widocznych miesni, ale szczuplejsza od tej co wazy 55 przy identycznym wzroscie. Moj facet jest szczuply - tak pisze, bo ma waska talie, zero brzuszka, tluszczu na rekach, nogach. Natomiast nie jest malo meski, bo ma naprawde rozwiniete miesnie, zwlaszcza ramion i przedramion. Naturalnie, od dziwgania ciezarow. 80kg bratowa podrzucal jak piorkiem, kiedy go zaczepiala na zarty.

Gość Stacy.Luckr
Ha ha ha widok musiał być niesamowity :D

Gość Opciągunia:)
O fuuu...szczupły z rozwiniętymi mięśniami... Ble... Skoro podnosi ciężary to może powiedz mu żeby zażywał białko na masę ;p mięśnie muszą się z czegoś rozwijać...

Gość pknjopni
tez chudych nie lubie:o jak dla was kobieta powinna byc szczupla tak dla nas mezczyzna lekko wiekszy:)))) ideal moj to 195cm i 95-100 kilo:*

o fuuuuj!!!!!!!! seks z grubasem jest obrzydliwy :o ja mam szczuplego mezczyzne i nie narzekam ;p szczupli gora ;)

Gość xania
ja tez tak uważam.. Jest jedno ale. Jeśłi szczupły facet jest przystojnym facetem, a nawet bardzo przystojnym i i ma styl i gust. Wtedy wybaczę szczupłość. Są szczupli i też są fajni, ale ci grubsi są zdecydowanie bardziej męscy ;p

Gość KolarinkA
Kobieta powinna mieć sterczący duży cyc tak facet powinien mieć duży sterczący brzuch :-)

Gość malwinkaaa 2333
Moj facet jrst szczuplutki ale ma bardzo ladne cialo. Bardzo ladne umiesnione nogi i super tyleczek a w lozku hmmmmm...... BOSKO.

Gość BMI w normie
Wzrost i waga nie maja znaczenia w walce. W walce licza sie umiejetnosci i doswiadczenie. Wg mnie kazdy czlowiek powinien miec prawidlowe BMI. Do wypowiedzi kobiet nalezy miec dystans, bo one same nie wiedza czego chca, sa zmienne. Najistotniejsze jest to aby miec prawidlowe BMI.

Gość gość
Fast powinien byc szczuply i umięśniony zarazem tak 80-85kg/180-185cm cięższy facet wyglada śmiesznie a nie męsko.

Gość gość
Gruby facet NIE jest męski. Facet powinien miec ostre rysy i twarde umięśnione ciało a nie kartoflaną gębe fałdy na brzuchu. Nie jeden tzw. szczuply facet rozwalił by na łopatki takiego grubego misia, bo miesnie są bardziej zbite niż tłuszcz.

Gość gość
No popatrz. A ja mam 182cm i 102kg z powodu choroby i jakoś nie zauważyłem by kobiety były mną zainteresowane takim misiem. Coś mi tu ściemniacie.

Gość gość
Ja jestem szczuply i super laski same mnie chcą.