Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerjhytjuyukliu

czy wy tez tak macie, ze po obejrzeniu serialu medycznego lub kryminalnego

Polecane posty

Gość gerjhytjuyukliu

chcielibyscie sie tym zajmowac?:D

Gość przegrałam życie z kretesem
tak, a że oglądam tylko takie seriale to przez całe życie czuję się przegrańcem w kwestii zawodowej 😭

Gość ...........oj............
ja jak oglądam dr Hausa to potem mam wszystkie objawy które były przedstawione w serialu:D

Gość nitka..22
medycyna - chciałabym, z kryminalistyki to tylko krojenie trupów i sprawdzanie ja umarli by mi pasowało no cóż, mam nadzieje ze kiedyś mi sie uda spełnić w karierze laborantki

no a szczególnie po obejrzeiu CSI Miami, las vegas i NY, wszyscy są tam tacy sexi, inteligentni i sexownie chłodni i profesjonalni :D

Gość llea25
Tak, szczegolnie po serialu 'without a trace' i CSI:D

Gość who dares wins
ja przy csi wpadam w depresję, zwłaszcza przy sytuacjach kiedy np. taki horacy zobaczy plamę na chodniku, popatrzy chwilę i momentalnie zna skład chemiczny mazi, która tę plamę zrobiła, a dodatkowo potrafi wskazać hipotetycznego sprawcę owej plamy, a potem jeszcze dowieść, że hipotetyczny sprawca był sprawcą prawdziwym. na końcu włoży swoje czarne okulary na nos i ze swoją super wypasioną ekipą idzie szukać następnych plam, przy których mogą zaszpanować wiedzą. są tacy mądrzy i inteligentni, że ja wysiadam. też bym chciała być taka zdolna :(

Oczywiście. Gdyby moi współpracownicy wyglądali jak House, jestem przekonana, że spokojnie mogłabym wytrzymać obrzydzenie i omdlenia jakie wywołuje we mnie krew:classic_cool: