Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna-86

Pilnie potrzebuję spacerówki Ma ktoś tanio do sprzedania? Lub odstąpienia....

Polecane posty

Gość joihj
nie za wczesnie na spacerowke?

Gość tu masz od 1zł do 130 zł
http://allegro.pl/listing/search.php?a_enum%5B52%5D=all&buy=0&category=11846&clear_cookie=0&description=1&distance=1&from_showcat=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=1&postcode_enabled=0&state=0&city=&order=bd&postcode=&price_from=1&price_to=130&string=spacer%25C3%25B3wka&view=gtext

I napisz o jaką spacerówkę chodzi? Czy o parasolkę? Czy o spacerówkę z siedziskiem i np. gondolą zamiennie? Daj znać.

Szkoda, ze się nie odzywasz :-( Mam używaną spacerówkę z gondolą Deltim Focus. Jest to wózek używany ale jak najbardziej sprawny i naprawdę wygodny. Chętnie cię poratuję :-D

witaj... bardzo dziękuję za pomoc i odezwanie się. Jestem z Lublina. Mogłaby być to parasolka, bardzo bym się cieszyła. DuoMama, czy taką właśnie masz?

Nie bardzo mam rozeznanie w wózkach i nie wiem czym się różni spacerówka od parasolki czy chociaż gondoli z wózkiem . Nie ma bardzo dla mnie znaczenia wygląd. Mam córeczkę i po prostu potrzebuję wózka. Byłabym wdzięczna za pomoc.

Parasolki nie mam :-( Mam wózek wielofunkcyjny z gondolą Deltim Focus. Chętnie go oddam tylko nie za bardzo mam pomysł jak ci go z Warszawy wysłać? Wózek jest używany ale w stanie naprawdę dobrym. Jedyny mankament to jeden zaczep trzymający gondolę szwankuje ale to w niczym nie przeszkadza. To jest taki tylko, ze bez fotelika samochodowego.

Odezwij się jak będziesz zainteresowana :-D Chętnie ci oddam wózek jeśli rzeczywiście jesteś w potrzebie.