Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 246.

Schizy na maksa

Polecane posty

Gość Ja 246.

witam . mam problem oczekuje szczerych odpowiedzi a wiec 4 czerwca uprawialam petting z chlopakiem spuscil mi sie na brzuch jednak wydaje mi sie ze sperma poleciala w okolice pochwy okres dostalam 25 czerwca potem w lipcu siepniu i wrzesniu ale teraz od kilku dni jest mi nie dobrze 18 mialam okres nadal bola mnie piersi mam wiekszy brzuszek dlaczego tak sie zieje mozliwe ze jestem w ciazy???

Gość no to gratuluję jesteś w 5
miesiącu ciązy!!

Gość ja 246
skad ta pewnosc:(

Gość a skąd te wątpliwości
??? robiłaś test? czego tu oczekujesz?

Gość ja 246
nie robilam testu myslalam ze jak mam normalny okres to jest wporzdku a teraz ten brzuch i piersi bolace to mnie nie pokoji

Gość ja 246
to dlaczego mnie bola teraz jeju co sie dzieje pomozcie...

Jak ja byłam w pierwszym okresie ciąży to piersi bolały mnie tak że nie mogłam spać na brzuchu a co dopiero ich dotknąć. A brzuszek jeśli jest ciążowy to jest twardy a mnie taki wiesz tłuszczykowaty Może to jakieś wzdęcia lub coś takiego? Jakoś nie wydaje mi się żebyś była w ciąży i przez ten cały czas nic nie wiedziała

Gość ja 246
boje sie troszke slyszalam ze w ciazy mozna miec okres itp kompletnie nie wiem co robic :(

No niby można mieć okres ale przez tak długi czas? Myślę że to nie jest ciąża ale wiesz co zrób test ciążowy i będziesz wszystko wiedziała Głowa do góry myślę że to nie to co myślisz Jeśli to by była ciąża to ten okres chyba by był mniej obfity i taki trochę zanikający. Ja też miałam straszną zgagę w pierwszych miesiącach

Gość ja 246
zrobie napewno .okres w sumie mam normalny i brzuch tak samo boli jak wczesniej .obys miala racje

Myślę że jest wszystko ok Do tego ten wasz sex to nie był do końca wiesz sex z zakończeniem w środku więc chyba nie powinnaś się za bardzo martwić Zrób test i będziesz spokojna

Gość ja 246
dziekuje za odpowiedz . sperma musiala by mi chyba gleboko poleciec tak mi sie wydaje alle jednak se martwie.

No dokładnie a wiesz co mi to się teraz troszkę wydaje że już się doszukujesz może przyczyny i tak troszkę sie dlatego denerwujesz. Nie martw się będzie dobrze

Nie masz się czy martwić. Jeśli jesteś w ciąży to już możesz bez obaw nie tylko w petting się bawić ale na bogato puszczać.