Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hallotatar

dlaczego ON nie chce używać prezerwatyw??

Polecane posty

ja juz nie wiem co mam robic. Żadne argumenty nie trafiają do niego. Wytłuaczcie mi czy to taka wielka różnica z i bez? jak wiem ze mam dni płodne(cykle mam regularne) to nasz seks ogranicza sie tylko do francuskich rozkoszy... bo mnie paralizuje strach przed ciaza. ON tego nie rozumie, mowi ze bedzie uwazał. Przyznaje, czasami nie wytrzymywałam bo tak bardzo bylam podniecona a potem umieralam ze strachu.i obiecałam sobie ze nigdy wiecej bo na dziecko nie jestem gotowa. Sama nie wiem jak juz mu to wytlumaczyc... Tabletek nie chce brac bo po 1. zle sie czulam w czasie brania 2. sa drogie i nie stac mnie w kazdym miesiacu kupowac 3. on gra w pilke w klubie w innym miescie i w czasie sezonu widujemy sie rzadko i bez sensu byloby brac je ciagle Mozecie mi wytlumaczyć jak dotrzeć do niego? I czy to taka wielka roznica dla faceta?

Gość gffjjllll
niedlugo zlapiesz go na dziecko :P

heh moze i tak. moze terapia szokowa cos zdziala. bo wiem doskonale ze nie chce bez ojcem. ale chyba nie rozumie powagi sytuacji albo liczy na szczescie.. dziecka nie chce a sam zachowuje sie jak dziecko a jest przed 30... eh a ja mam dosc tych nerwow:(

Gość albo w albo w ogóle
niepowazny ten koleś. A pamiętaj że może jesteś zakochana i mu na to pozwalasz al to Ty bedziesz w ciazy i Ty przez 9 miesięcy będziesz nosiła w sobie dziecko, a jak nie jestes na to gotowa to Ci będzie ciężko. Twoje nerwy też nie są tego warte.

Gość willi
a teraz ja zadam ci pytanie wolała byś zjeść cukierka w papierku czy bez?

no własnie jestem zakochana w nim po uszy.. ale przez to wszystko czesto sie klocimy..i jakos tak zle miedzy nami sie dzieje bo On chcialby kochac sie ciagle, oczywiscie ja tez ale strach przed nieplanowana ciaza mnie paralizuje i klotnia gotowa :/ a seksu analnego nie probowalismy tzn on proponowal ale po opowiesciach przyjaciolek jakos sie boje tego bolu.. sama nie wiem co robic

Gość ziutaa
Mogę się wypowiedzieć tylko w swoim imieniu, czyli kobiety - dla mnie nie ma różnicy (chyba, że smakowa ;) ) Nie daj sobie zrobić dziecka, jeśli nie jesteście na nie gotowi. "Będzie uważał?" - ciekawa jestem na co będzie uważał... Nie tylko wytrysk prowadzi do zapłodnienia! Normalnie ciemnogród dąży do rozsiewania swojego DNA po świecie...

hehe ale tylnie wejscie tez wolaloby przyjać ogumionego goscia : ale wez i przemow dla niego. zastanawialam sie nad spirala. duzy wydatek ale powiedzmy jednorazowy. tylko ginekolog powiedzial ze nie ma mowy przed porodem :/

Gość willi
niech kończy po za pochwą przerywany ale nie polecam :/

jak juz nie wytrzymywalam bez seksu to tak to robilismy. mowil ze bedzie uwazal czyli chodzilo o przerywany tylko wiadomo ze to niepewne. i tak jakis cud ze jeszcze w ciazy nie jestem..bo przyznaje ze pare razy tak to wlasnie sie odbywalo. dla mnie naprawde nie ma zadnej roznicy z czy bez a przynajmniej uczucie komfortu jest i moge calkowicie oddac sie rozkoszy :) ale chyba go nie zmienie..

Gość willi
no ale dla faceta jest czuć różnice ..... głupie porównanie ale to tak jak bys wsadziła sobie foliową reklamówkę a po tym kołek....

Gość dcwec
Roznica jest i to znaczaca, ja sie przyzwyczailem do gumek i ze wzgledu na ewentualna ciaze uzywamy i pigulek i gumek (moze to glupie ale oboje czujemy sie jakos spokojniej :) pozatym moja ukochana nie bierze tak regularnie tabletek jak bym chcial tznpotrafi miec 2-3 h roznicy moze to nie duzo ale jednak. Dla niektorych kobiet tez jest to duza roznica wkoncu w gumie jest gladszy , niestety sposobu na namowienie go nie znam jedynie moze jakies statystyki na ile przerywany jest skuteczny.

Gość willi
na mnie coś zadziałało i używam gumek....ale czy to pomoże :) chcesz wiedzieć co?

Gość ziutaa
"tznpotrafi miec 2-3 h roznicy" - błagam Cię, ciemniaku jeden, lepiej nie wypowiadaj się na forum, bo ośmieszasz i siebie i swoją dziewczynę!

Gość willi
nie wiem czy moja mnie skłamała ale pomogło....niech ci się zacznie spóźniać okres trzy tygodnie to założy gumkę raz dwa wiem co mówię :P

hehe mogloby sie udac bo jak pisalam czesto wyjezdza. ale to troche paskudne.. :> ale dzieki jak juz nic nie podziala to uzyje i tej broni :)

Gość willi
pierwszy tydzień podchodziłem pff drugi tydzień kurde co jest? trzeci boże nie rób mi tego już zawsze użyje gumkę :) naprawdę nawet jest mój post na ten temat w kafe na temat ciąży :)

Gość willi
byłem osrany mówię ci ....on ci w majtki nie zajrzy więc wcale te kłamstwo nie jest takie złe :)

hehe no to miales szczescie :) ciekawe czy takie cos podziala na niego ale pewnie tak bo na mnie tez by zadzialalo :)

Gość dcwec
Moze i ciemniak ale przynajmniej w miare wychowany w przeciwnienstwie co do niektorych, jezeli uwazasz ze sie myle poprosze o jakas merytoryczna wypowiedz a nie obrazliwe teksty.

Gość ziutaa
Merytorycznie to wystarczy przeczytać ulotkę dołączoną do tabletek, albo zapytać ginekologa, jeśli w słowo pisane się nie wierzy, ciemniaku!

Gość willi
więc radzę spróbować :) ja pamiętam dostałem smsa -hej masz czas popisać ? ja- tak a czemu? ona -bo muszę ci coś powiedzieć ja- co sie stało ? ona -okres spóźnia mi się już 5 dni ... hehe polecam sms nie zobaczy czy kłamiesz:)

dzieki za podpowiedzi : i mysle ze jednej uzyje ciekawe z jakim skutkiem :) tylko to troche musi poczekac bo teramin @ za 2 tyg .

no wlasnie mialam pisac jak ona Ci to powiedziala bo ja klamac nie potrafie:P ale przez sms nie zobaczy moich rozesmianych oczu hehe

Gość willi
czas :) hehe i przy okazji zobaczysz jego reakcje .... ciekawe czy się zachowa jak prawdziwy mężczyzna :/ małe ryzyko nie wiesz jaka będzie reakcja :/

taaa gorzej jak okaze sie niedojrzałym dzieciakiem :| ale na ile go znam ...mam nadzieje ze nie zawiedzie mnie :)

Gość willi
trzymam kciuki :) powodzenia pa:)