Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOla x d d

Chlopak mnie oklamuje

Polecane posty

Gość LOla x d d

Od 1,5 tyg sie popsuło ; / najpierw udawał ze jest chory, później chciał żebym była na jego zawołanie następnie przestał sie starać nie widzieliśmy sie już tydzień a chce sie spotkać i pogadać ale on ciągle ma jakieś wymówki ze jedzie oglądać motor, jedzie z kumplem po auto musi sie uczyć , ojcu pomóc itd. a ostatnio jak mu napisałam ze widzę ze mu juz na mnie nie zależy to zacząl pisać ze nie prawda ze wydaje mi sie ze tak nie jest i wszystko na niego zrzucam na początku tak nie było i był całkiem inny nie wysyła mi juz buziaków i mało co piszemy, a tak bardzo chce z nim pogdadac ;( co mam robić ?

Gość y5y
mam podobne wrazenie jesli chodzi o moje relacje damsko-męskie

Gość LOla x d d
Napisalam mu właśnie esa ze widzę ze mu to wszystko lotto .i ze nie mam zamiaru się z nim spotykać raz na 2 tyg. jeśli tak dalej bd to koniec z nami bo inaczej to siebie wyobrażałam

Gość BlackAngel19
ty też zacznij szukać sobie zajęć-spraw, żeby był odrobinkę zazdrosny o ciebie. tylko nie przeginaj. wszystko w granicach rozsądku:) a gdy on będzie cię prosił o spotkanie taki już stęskniony to zrób mu jakąś niespodziankę-np. kino? i postaraj się zrozumieć, że on też ma swoje zajęcia-nie może ciągle być na twoje zawołanie, ale olewać też cię nie może:)

Gość LOla x d d
No wiesz... staram sie mu nie narzucać ale w związku z tym że ze sobą jesteśmy powinien mieć trochę czasu dla mnie. Dzisiaj mu sie to akurat nie udało bo jego kumpel sie mnie pytał czy ide z nimi na piane a jak sie pytałam Tego mojego czy sie spotkamy powiedział ze nie bo jedzie właśnie z tym kumplem ci chciał ze mna pic po auto to od razu pomyślałam ze to juz przesada

Gość BlackAngel19
różne bywają przypadki w związkach-powinnaś z nim pogadać, może ma jakiś problem? z jednej strony on ma obowiązek tak jak i ty dbać o związek ale z drugiej może w jego życiu coś się wydarzyło i chce zrozumienia. porozmawiaj z nim bo wiesz jak to jest na forum-najlepiej to załatwić osobiście

Gość LOla x d d
Tylko ze w tym problem ze chce sie spotkac a on nie chce nawet 15 min nie znajdzie ; / mysle ze on ma kogos na boku ; /

Gość BlackAngel19
zadzwoń do niego-powiedz, że musicie poważnie porozmawiać o waszym związku-jak to oleje to ty też olej jego. po co masz marnować czas

Gość LOla x d d
Dzięki. Myślę ze tak zrobię ale pewnie jutro bo dzisiaj by mi sie jeszcze język poplątał bo jestem wkur. na niego ; /

Gość BlackAngel19
nie ma co się stresować-to tylko szkodzi zdrowiu, a być może on naprawdę ma wszystko gdzieś... no ale może i wam się ułoży:) papa

Gość anka zamęzna od 4 lat
ma cie już dosyć a ty lepisz się jak piasek do mokrej dupy