Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaabbbbccccccc

wstydze sie swojego mieszkania

Polecane posty

Gość aaaabbbbccccccc

czy sa tu tez takie osoby?

Gość ..m.rmf4
ale dlaczego się wstydzisz i przed kim?? Można troszkę wyremontować, troszkę wysprzątać i będzie git - zreszta to nie jest najważniejsze

Gość bbbbcccaaaaa
Ja też się wstydze..miszkam z mama i nie stać nas na remonty i nowe meble..fakt zawsze jest posprzątane ładnie pachnie dbamy z mamą o dom ale mam stare meble i wogóle :( a większość znajomych ma super wyremontowane omy i mi wstyd dlatego nie zapraszam ich do siebie :(

Gość monnnnnnikkkaaa18888
a ja sie wstydzę swojej twarzy i co kto ma gorzej??

Gość Dziki Jack
Wiecie co, nie ma się co wstydzić do puki się nie ma porównania. Ja na przykład też się trochę wstydziłem - bo miałem porządny bałagan :/ no i blok z lat 70 jakoś sam przez się wpływa na jakość mieszkania :/ ale pochodziłem trochę po różnych portalach gdzie ludzie sprzedają, albo tylko pokazują swoje mieszkania, i powiem Wam że naprawdę różne się można podbudować :) jest np. forum leroymerlin gdzie ludzie wrzucają foty swoich mieszkań i jest naprawdę różnie! Wejdźcie sobie też na http://www.domoklik.pl/ tam można znaleźć właściwie wszystko. Od wypasionych, i to mega! apartamentów, które się ogląda i marzy żeby kiedyś mieszkać w czymś podobnym, do naprawdę zwykłych mieszkań w blokach, gdzie czasem widać na pierwszy rzut oka, że poprzedni właściciele byli imprezowymi studentami...