Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymek008800

czy to jest mozliwe?blagam odpowiedzcie

Polecane posty

Gość szymek008800

czy jesli kobieta ktora byla w ciazy pila alkohol,biernie palila,cwiczyla i byla na diecie,stosowala jakies tabletki to mogla poronic?moja ex przedwczoraj po miesiacu od rozstania napisala mi esa ze jest w ciazy i bede ojcem i jesli tego nie zaakceptuje to bede placic alimenty.odpisalem ze zatem pojdziemy do lekarza i potwierdzimy czy jest w ciazy(u ginekologa nie byla tylko robila test)a dzis mi pisze ze moge zapomniec o sprawie bo poronila, jak zapytalem jak to sie stalo to wymienila to co powyzej.jest to mozliwe?czy tylko chciala mnie naciagnac na kase?

Gość nie chcial cie naciagnac
na kase chaila zwrocic na siebie uwage moze nadal cie kocha

Gość szymek008800
ale sama odeszla,powiedziala ze nie chce na razie zwiazku ze sie dusi itp ale to jest mozliwe zeby poronila jesli bylaby w tej ciazy?!

Gość fikusinka
mało PRAWDOPODOBNE , Bezed ura , znam kumpelke , co pila i palila BO NIE WIEDZIALA ZE zaciązyla , i co dziecika , zdrowy!

Gość szymek008800
no tak ale dieta wrecz glodowka i wyczerpujace cwiczenia fizyczne,podejrzewam ze tabletki to jakies odchudzacze czy przeczyszczacze,mozliwe ze cos gorszego co powoduje zwiekszona sile czy wytrzymalosc.martwie sie o nia ale nie wiem czy moge jej ufac po tym jak odeszla tak z dnia na dzien

Gość asia88-84
jak najbardziej to mozliwe systulacke ktore przekazales ja poronilam bo sie uderzylam klamka w brzuch klamka od drzwi.albo chiala cie wziasc na dziecko a ty zaproponowales gina przerazila sie mozeze zrobisz testy DNA a jaki czas uplynal jak ci powiedziala o ciazy do czasu poronienia?

Gość asia88-84
doczytalam ile czasu minelo.sam sobie odpowiedz czy byla mozliwosc jej ciazy,szybko sie uporala z poronieniem powinna jeszcze w szpitalu lezec bo by ja czyscili z resztek zdziecka

Gość szymek008800
aha czyli raczej sciemnia no ale smsem mi pisala to chyba mozna zrobic bedac wszedzie.nie wiem nie znam sie.smsa o "poronieniu"dostalem dzis rano.

Gość asia88-84
przed wczoraj ci pisala jestem w ciazy powiedzmy wczoraj poronila a dzisiaj ci sms napisala watpliwe ja chyba 3 dni w szpitalu bylam mogles sie zapytac z kad wiedziala ze poronila i jak daleko byla w ciazy bo albo sie wykrwawiala albo jak byla dalej w ciazy poronila dzidziusia w toalecie w wc .ale i tak i tak po poronieniu musiala sie znalesc w szpitalu zeby ja wyczyscili bo jakies zakazenie by dostala powodzenia nie ufala bym jej

Gość szymek008800
a papier jakies ze szpitala by dostala?

Gość no ale jak
by niby kombinowala ,zeby cie naciagnac na alimenty skoro i tak by sie wydalo ,ze nie jest w tej ciazy??

Gość szymek008800
napisala ze zabolal ja mocno brzuch i ze jej poleciala krew,wiecej szczegolow nie znam. asia a przepraszam ze spytam czemu poronilas?jesli nie chcesz nie odpowiedaj ale byl jakis powod np cos z tego co wymienilem?

Gość no ale jak
mi sie wydaje,ze nie musi byc jakis specjalny powod poronienia, niektore po prostu nie moga donosic; moja znajoma co najmniej 2 ciaze wczesniej stracila (juz na poczatku), dopiero teraz sie jej udalo a na pewno starala sie je utrzymac,bo bardzo chcieli miec dziecko

Gość szymek008800
no niewiem,kiedys czytalem ze jakas laska tak wmowila facetowi a potem wyjechala ze niby do rodziny za granice zeby oni sie nia opiekowali i w ten sposob on nigdy dziecka nie zobaczyl a placil.wysylala mu jakies zdjecia jakies papierki od lekarzy i on jej uwierzyl,wyludzila sporo

Gość szymek008800
wiem ze zdarza sie bez powodu poronienie tylko chcialem wiedziec czy mogla zwiekszyc to ryzyko przez swoj tryb zycia.

Gość vods
zapytaj na ciążowym, bo słyszałam,że zaraz po poronieniu we krwi przez jakiś czas utrzymuje się jakiś hormon, który świadczy o ciąży, ale zapytaj na forum ciążowym, bo nie jestem tego pewna

Gość no ale jak
no ale w sumie tez ty sam powinienes wiedziec czy mogla byc taka sytuacja, ze ona "ewentualnie" w tej ciazy mogla byc...

Gość szymek008800
aha no ale to tak czy inaczej papier ze szpitala powinna dostac nie?albo zglosic sie do ginekologa na badanie np?

Gość no ale jak
no moze i tak,no ale jakie to juz ma dla ciebie znaczenie,skoro nic nie ma?? 🖐️

Gość szymek008800
no ewentualnie w ciazy mogla byc, uzywalismy gumek ale nie zakladalem od razu tylko troche pozniej. nie pytalbym gdybym sadzil ze nie ma mozliwosci. martwie sie bo od rana po smsach ma wylaczony tel i nie wiem czy sie zdolowala czy moze cieszy sie ze mnei nastraszyla i gdzies sie bawi.

Gość szymek008800
bo raczej przyzwoity staram sie byc i skoro stracilaby dziecko ktoe miala ze mna to chyba wypadaloby ja jakos pocieszyc czy chocby pobyc z nia no nie wiem.

Gość no ale jak
to moze jedz do niej? hmmm ze sie cieszy nie przyszloby mi to do glowy,nawet nie wie czy cie wystraszyla czy nie ja kiedys dawno dawno temu mialam podobna sytuacje, jak zerwalam z ex, to wydawalo mi sie ,ze moge byc w ciazy i wtedy zadzwonilam do niego... do czego zmierzam...ze moze probowala nawiazac z toba kontakt?

Gość asia88-84
tak dostalam papiery ze szpitala i skierowane do psychologa a poronilam bo z cala sila sie uderzylam w brzuch o klamke o drzwi ale na szczescie mam juz 3 ltenia coreczke,mowie ci podejrzana sprawa.........