Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leylla

POMOCY DORADZCIE PROSZE !!!!

Polecane posty

Gość leylla
nie z erekcja chyba nie ma problemów tylko w tym jednym przypadku jak mnie zobaczyl rozneglizowana, zaskoczony byl , widzialam ze jakis zestersowany ale sluchajcie prawiczkiem chyba nie jest ???

Gość degenerath
to masz problem ze koles ma pytke na 5.30 u mnie jest zawsze ustawiony na 12:)

Gość leylla
mowie ze tylko wtedy tak sie stalo normalnie jak sie piescimy to wszystko gra kuska stoi jak wryta hehehe

Gość leylla
moze ktos ma jakies sugestie, podobne przezycia z góry dzieki jestem niedoswiadzcona w tej materii

Gość leylla
a aaaaaaa i jeszcze zapomnialam dodac ze mowi mi ze on nie jest przygotowany, nastrojony myslalam ze seks to spontan wtedy lepiej smakuje..........

no w sumie dziwne...skoro to bylo spontaniczne,a tak najlepiej i jeszcze tyle czasu tego nie robil on cie nie zdradza???

Gość Egoland
Z tego co napisałaś troche wyżej wnioskuje że nie wiesz na pewno czy jest prawiczkiem czy nie , gdyby nim był to sprawa jasna stres go zżarł co innego zabawy a co innego konkretna męska robota. Nie jesteś czasem z pod znaku Wagi??

Gość leylla
egoland nie jestem spod wagi szczerze on sie zabeiera do seksu ze mna jak sojka z morze jesli chodzi o pieszczoty to ok moze on mnie zdradza

Gość leylla
porozmawiam z nim co bylo przyczyna tej chwilowej niedyspozycji czy udac ze wszystko ok jak myslicie

nie rozmawiaj z nim o tym bo on też nie wie dlaczego chuj jest chujem i tak jak nazwa wskazuje czasami tak postępuje.Gdy zaczniesz z nim rozmawiać to dopiero zacznie zwracać uwagę na to żeby mu stanął i stres spowoduje że nie da rady To tak jak z wami jesteście podniecone do granic a orgazmu nie ma i im bardziej chcecie dojść tym bardziej podniecenie się cofa

Gość leylla
jakis tam facet a co w sytuacji kiedy moze mnie zdradza ?? jak to byla chwila na ktora czekal szmat czasu a tu niewypal w ogole zabiera sie do tego stosunku jakby chcial a nie mogl jak sa pieszczoty, oral wszystko gra doprowadzam go i tryska

Gość leylla
tatusiem to on nie chce zostac jeszcze jakis tam facet nie dojrzal do tego racja