Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

pierwszy raz doszedł we mnie -pytanie

Polecane posty

Gość forumowiczka87

czesc wam , dzisiaj po raz pierwszy moj ukochany skonczyl we mnie ......odnosnie tego mam dwa pytania 1- biore cyprest -efekt uboczny tabletek to antykoncepcja ,czyli jestem w pelniz abespieczona?biore 2 opakowanie dzis 2 tabletka... 2- gdy skonczylismy ,bardzo piekly mnie te okolice ,a nawet spuchly,poszlam sie umyc to nie moglam sie nawet dotknac ,powoli mija ten bol ,nie wiem czy moge byc uczulona na sperme mojego mezczyzny?kochamy sie 3 lata a ja nigdy tak nie mialam....

Gość lpppplplplplpl
nigdy nie masz 100% pewnosci, poza tym mozesz miec stan zapalny czy cos takiego.

Gość forumowiczka87
nie powinnam chyba stresowac sie wpadka .......jak myslicie? no a pozatym jestem zdziwiona ,ze tak zareagowala moja myszka:P az nabrzmiala z bolu:/nie sadze zeby byl to stan zapalny,mialam kiedys i wiem ,ze to nie tak boli:/ moze to jakies uczulenie......chcialabym juz sie kochac zawsze do konca a patrze ,ze nie moge bo potem mam takie dolegliwosci:(

Gość forumowiczka87
jheeeeeeeeeeeeeeeej jestescie pomozcie!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawskiAnal
Na tą dolegliwość pomóc może tylko smukły anal, wyjdzie taniej i lepiej dlatego www.planeta-anal.pl o!

Gość PodOooBna
Hej :) Kiedy mój facet pierwszy raz doszedł we mnie [biore Novynette] straznie piekła mnie pipka, ale tylko przez chwile, a pozniej juz ok... W ciązy nie jestem, a zrobił to we mnie z 5 razy ;)) Wiec albo dostała sie jakas bakteria, albo po prostu masz naprawde uczulenie na sperme. A moze tylko przy pierwszym razie, jak spuscił sie w srodku tak miałas. Pozdrawiam

Gość EwaO
Pewnie masz uczulenie na te tabletki. Wyrzuć to świństwo po prostu. Prezerwatywa jest najlepszym i wystarczającym zabezpieczeniem. Nie stresuj się. Sex jest przyjemnością, więc podejdź do tego wszystkiego na zupełnym luzie.

Gość PodOoBna
Powiem Ci, że prezerwatywa to nie to samo. Na początek tak, ale kiedy jestes z facetem długi czas chcesz mu zaufać tak do konca, pozwolić na to... Bo to piękna rzecz tak szczerze, a prezerwatywy sa mniej skuteczne niz tabletki, znam tyle przypadków że masakra...

Gość forumowiczka87
tzn nie stresuje sie az tak bardzo :) mam swoje lata ,na dzidzie bylo by troszke za wczesnie ,ale sek w tym ,ze nie moge rozgrysc o co chodzi z tym okropnym niemalze bolem,pieczeniem nawet na zewnatrz pipki,cala nabrzmiala,byla az czerwone:P nie chce miec takiego apskudnego uczulenia na ukochanego,bo to sama przyjemnosc finiszowac w ten sposob :((((((

Gość forumowiczka87
sprobujemy jeszcze jutro..... moze dzisiaj taki dzien albo jestem jakas nieprzyzwyczajona ,jak nie bedzie pikelo to ok a jak bedzie to niestety nie bede ogla sie rozkoszowac finalem we mnie:(

Gość forumowiczka87
no akurat mi prezerwatywa nie przeszkadzala dochodzilam i z nia ,natomias pragne dac przyjemnosc takze Jemu ,ale jak bedzie mialo to takie skutki jak dzis to muze se zastanowic:( no rozrywao mnie z bolu ,spuchlam jak by bylo pod rzad z 10 razy:/

Gość analnyoral69
Anal jest najlepszy, ja osobiście nie uważam oralu, nie smakuje mi kutas, sperma też nie, dlatego mój facet mi się nie spuszcza na ryj. Pozdrawiam, wszystkich słuchaczy i Ciebie Tomaszu też :*

Gość PodoOoBna
Wiem jakie to uczucie kiedy facet konczy w Tobie.. achhhh musze mojego namowic znow na to :D Chociaz on sam pewnie zaproponuje :) Bo facet to facet :P

Gość forumowiczka87
nie interesuja mnie komentarze tego typy jak nizej..........

Gość forumowiczka87
ja zwijalam sie dzis z mmmmmmm bylo 2 razy heheh jak przypomne sobie ejgo buzke uuuuuu

Gość ciekawskiAnal
JA TO LUBIE MOCNO ANALU ZAKOSZTOWAĆ, A PUŚNIEJ ZROBIĆ SIKU DO NIEGO HIHIH ; )

Gość ciekawskiAnal
forumowiczko87 a jakiej marki dresy nosi Twój misio? Prasuje je w kancik na niedziele do kościółka?

Gość ciekawskiAnal
forumowiczko87 nie interesują Cie własne komentarze? Czemu jestes taka nie miła dla samej siebie : (. Mysle, ze anal wyleczy Cie z tego problemu : ) www.planeta-anal.pl o!