Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy kobieta w potrzebie

pomocy!!! ludzie nie wie co robic!!!!!

Polecane posty

uzylam gyno femidazol i mam dzialanie niepozadane czyli uczucie swiadu!!1 jak sie go pozbyc? 'tabletka splywa baaardzo wolno a ja juz nie wytrzymuje pomocy!!1

prosze czy ktoras z was wie jak mi pomoc? to strszne uczucie a nie wiem jak usunac ta tabletke skoro juz sie rozpuscila:/

prosze...jak usunac ta rozpuszczona tabletke???

Gość pryszniceeeem....

to jest jedno z działan niepożądanych. może masz uczulenie na składnik leku. ale czesto przy tym schorzeniu globulki tak działają. idz do lekarza niech ci przepisze inny lek, np. clotrimazol lub gynalgin albo doustnie flukonazol. wiesz co jeszcze pomaga? zaaplikowanie strzykawką jogurtu naturalnego i założenie tamponu. kuracja minimum 3 dniowa. zmieniasz tampon i aplikujesz jogurt kilka razy dziennie.

Jogurt zawiera cukry i dodatki spożywcze o silnym działaniu drażniącym śluzówki, więc prędzej zaszkodzi, niż pomoże. Mógłby pomóc prawdziwie naturalny jogurt, produkowany z ekologicznego mleka i bez żadnych dodatków, również w procesie produkcji.

Gość a gdzie Ty
ją wepchałaś? Jeśli do pochwy to zrób irygację z wywaru rumiankowego, azulanu, lub zwykłą wodą. Co za cielę dębowe, pcha i nie wie gdzie i czy można, oh ciemnota!!!!!!!!!!!!!! A jakiejś ulotki dot. sposobu użycia nie było?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!