Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zawsze kurka jak zawsze

jestem fleja

Polecane posty

:O normalnie nerwicy dostane dziewczyny jak wy to robicie, ze zawsze takie piekne, zadbane chodzi mi o stan ciuchow ja np. zaloze czarny zakiet, za chwile jest w jakichs mechach, nitkach normalnie nosze z soba taka rolke z klejem, ale i tak d*** albo tez namietnie sie czyms zalewam, chlapie wlosy - tylko 3 minuty takie jak chce strach z domu wyjsc i co ja mam ze soba zrobic, nie dosc, ze uroda nie grzesze to jeszcze to

Gość dxfghjsfgj
voz moge powiedziec, jestes fleja :P

Gość ddddddddddddd
ja ciągle chodze ubrana na czarno na dodatek mam rudego kota więc ciągle mam jego siorstke na ciuchach i nic z tym nie moge zrobić o włosach ... nie wspomne

Gość terz mam podbnie
wlsoy ciagle przyklapniete spodnie pogniecione mimo ze prasuje codziennie itp itd

o pewnie, ze nie chodze w ciuchach "wyjsciowych" po domu po tygodniu nie mialabym sie w co ubrac :O jak to robia te wszystkie dziewczyny, ze wygladaja pieknie caly czas? :O

Gość a może to jest tak
że te dziewczyny które według ciebie tak pięknie wyglądaja czują się tak jak ty a dla nich to ty pięknie wyglądasz

dzieki za mile slowa ale to chyba nierealne no chyba, ze mam cos z oczami dodatkowo :O bo ja widze co innego

Gość bojabojaboja
Ja się chlapie i zalewam i brudzę ciągle czymś bo niezdara ze mnie a nie fleja:P Już dawno się z tym pogodziłam. Na szczęście nie zdarzają mi się takie różne dziwne akcje za często. Co do włosów to normalne, że się zawsze po swojemu ułożą. Jeszcze mi takie krótkie wyrastają ciągle i sterczą każdy w swoją stronę przy grzywce. Z lakierem do włosów się nei rozstaję. Chyba za bardzo jesteś krytyczna co do swojej osoby. Bo jak się zastanowisz, to dojdziesz do wniosku, że tak na prawdę takie rzeczy nie mają za wielkiego znaczenia dla innych i jak się przyjrzysz ludziom to zauważysz, że też nie są idealni. A te dziewczyny perfekcyjne - przecież dopiero co wyszły z domu;]

widze, ze nie pozostaje nic innego jak zmienic nastawienie dzieki Dziewczyny