Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztet zajeczy

Jestem brzydka i nie chcę tak zyc

Polecane posty

Gość pasztet zajeczy

Jestem okropnym, okropnym pasztetem. Myslicie, ze warto się zabic, czy nadal meczyc innych swoim uzalaniem się nad sobą?

Możesz się dokładnie opisać ? Zawsze możesz udać się na operację kosmetyczną (popularnie określaną plastyczną). Lepsze to niż się zabijać. Skorzystaj ze zdobyczy techniki.

Gość ale co .
ile wazysz? pewnie przesadzasz, i pewnie w rzeczywistosci masz wile zalet każdy ma

nie ty jedna tak masz ja tez tak mam ja mam juz 25 lat i do tej pory same przykrosci mnie spotykaly prawie wogole przyjemnosci :o

Gość pasztet zajeczy
bedziecie sie dowartosciowywac moim kosztem? w skrocie - mam paskudną mordę:o wyglądam na 15 lat, mam 21. nikomu się nie podobam, nigdy nikt nie zwraca na mnie uwagi. jestem obrzydliwa. w dodatku porazająco glupia. czuję, ze się osmieszam tym, ze zyję. moja egzystencja nie ma sensu. to koniec. moglabym jeczec bez konca, dlatego lepiej się usunąc od razu chyba :o

Gość prześlij mi fotkę
na mhm87@o2.pl a ocenię Cie obiektywnie

Gość no to moze...
pasztet podaj zdjęcie tu to ocenimy, moze nie jest tak źle ...

Gość pasztet zajeczy
ale co operacja pomoze? to nie jest jeden defekt. to jest cala plejada niedoskonalosci i wad w jednym :o czuję się paskudnie

Ej, ja też jestem brzydka i rzadko wyglądam na pełnoletnią (a mam 23 lata). Ale bardziej mi przeszkadza moje własne poczucie wartości niż gęba. Chyba.

Ej, ja też jestem brzydka i rzadko wyglądam na pełnoletnią (a mam 23 lata). Ale bardziej mi przeszkadza moje własne poczucie wartości niż gęba. Chyba.

Wszystkie uważacie sie za brzydkie ale jak wysyłacie swoje fotki to okazuje się że super z was dupy i chcecie się po prostu dowartościować,śmieszne jesteście!!

Gość pasztet zajeczy
chyba bym chciala, zeby tak bylo... :o

chyba nie chciała byś zobaczyć mnie!!!Potężny facet który swoja gębą nawet niedzwiedzie odstrasza,wyglądam jak bym z piekła wrócił,wszyscy mnie się boją bo mam straszną gębę,ludzie z mojej wioski straszą mną dzieci itp.po prostu jestem Zły i brzydki

Gość A ja myślę że
Nie ma brzydkich ludzi. Każdy ma w sobie piękno. Ja też nie jestem idealna ale nie oceniam siebie ani innych pod tym względem. Jak mawiała moja babcia uroda życia nie okrosisz. I to jest święta prawda. Zły i brzydki założe się że z tobą też nie jest tak źle jak sobie wmawiasz