Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomkowa1987

W imieniu Kant dupy

Polecane posty

marzyło mi się być GothLoli na tym salonie :(:classic_cool: BNB, nie zapominaj, że w te wakacje ja zarwałam przerwusię :P

Nie oglądałem ani jednego odcinka. Kiedyś szukając poczucia jakiejś wspólnoty w gardzącym mną świecie napotkałem informację o homoseksualnym wątku w tym serialu. Na YouTubie szukałem jakiegoś przykładowego odcinka, znalazłem soundtracka. BNB Kant Dupy mnie nie zna, chociaż połowę życiowych spraw o nią potłukłem :D

Szukam jednak dalej, baba to baba, jest wybredna. Ale jeżeli na google'ach czegoś nie ma, to ta rzecz nie istnieje.

http://www.youtube.com/watch?v=wS53zuf_X10 Czy seksowne? Nie wiem. Ale nikt nie powie, że nie romantyczne. Ale ja widzę Twoje prawdziwe kolory. I to za nie Cię kocham. I nie obawiaj się pokazać im (ludziom) Twoich prawdziwych barw - pięknych jak tęcza. I będziesz miała podtekst homoseksualny w soundtracku.

ta jedna, którą podałam cała była o miłości lesbijek, a Kantowi się nie spodobała. 😭

Gość
:D:D co Wy dzisiaj tacy erotyczni ? :classic_cool: ksieżyc w pełni czy stadna rhuja ? :classic_cool: ide dalej ogladac, czekam na łożkowa scene we zmierzchu i sie doczekac nie moge 😭 :O

Gość
juz prawie poszłam ale jeszcze sie musze zasstanowic dlaczego ruja napisałam przez ce ha :O 🖐️

Kabel--> niedostepny z powodu ograniczen, blabla :O co to za kawałek? bo ciekawa jestem :P

Kabel-->też lubię ;) a teledysk b.fajny, ciekawe czemu ograniczyli :O branotz 🖐️ Kant-->nie przejmuj się, ja tak mam z wielbicielem 70B:classic_cool: