Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DR1975

Icy Tower gra

Polecane posty

Gość DR1975

Witam, Dopiero dziś ktoś odkrył mi tę grę i mam pytanie - co zrobić, żeby kiedy już dolatuję do różowych schodków nie zaczynały one lecieć tak szybko? Zaczynam już od drewnianych, potrafię wykonywać większe skoki, mam rekordy kombinacji, a mimo to prędkość wzrasta. Czy tak musi być? A może ktoś ma jakąś podpowiedź do gry ? Z góry dzięki za pomoc !

Gość mufkaa
na tym ta gra polega, ze im wyzej tym trudniej.

Gość DR1975
Nie mam jeszcze różowego :(. Dopiero mogę zaczynać od drewna (ale dochodzę już do różowego od drewnianych schodków) - kiedy dostanę różowe? Mój rekord na razie to 2100 z kawałkiem, ale gram od paru godzin dopiero i mało wiem...

Gość DR1975
Ale tego różowego (po drewnie i takich niebieskich metalowych) nie da się przejść, bo już schodzi się rozmazują :(!

Gość DR1975
Przeszedłem 1 i 2 teraz jestem na 3 (tej drewnianej) doszedłem już do metalowych i różowych, ale ich w opcjach wyboru nadal nie mam odblokowanych - to znaczy, że muszę zaczynać od 1, aż do różowego, żeby się odblokował?

Gość DR1975
Znów przeszedłem metalowe (4 piętro) i doszedłem do różowych (5), ale nie mam odblokowanych metalowych tylko znów zaczynam od drewnianych (3)...