Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzescijanin.1

Kiedy ostatnio byliscie w kosciele ?

Polecane posty

Gość chrzescijanin.1

POLSKA to kraj katolicki w 98%, wiec pytanie w 100% wlasciwe

Gość ertyeygt
na ślubie mojego brata ciotecznego, niecały miesiąc temu. A poza tym to chyba na wielkanoc? :D

Gość ooppps
na mojej komuni .... a mam teraz juz 32 lata

Gość hahahhhahha
a żes qrwa rzucił tematem w dziale erotyka

Gość chrzescijanin.1
A co ? Nie pasuje ?

Gość ojciec szaman
no tak temat kościoła na forum życie erotyczne już was widzę smażących się w piekle tadek z t

Gość chrzescijanin.1
A ty myslisz ,ze Ci tam w kosciele co "pracuja" to tacy swieci ? HEHEHEHE Sam przestalem byc prawiczkiem na OAZIE hehehehee

nie chodze wogole do kosciola.nie znosze tych darmozjadow czyli ksiezy i pingwinic.dra ryje przeciwko aborcji a sami co roku dokonuja po kilka.ile razy mowiono o pedofilii wsrod ksiezy?!kosciol to sekta

Gość ZOFIA RM
Diabły przeklęte, bedziecie sie smarzyć w czeluściach piekielnych wy ancychrysty bez wiary czci PANa naszego! Oby was piękło wiekuiste pochłonęło na wieki wieków! Będziecie się smażyć w smołach ognistych podgrzewanych przez Lucyfera! Macie jeden ratunek, módlcie się do ojca naszego świętego RYDZYKA oby nam się lepiej żyło w tym kraju Maryjnym! AMEN!

Gość chrzescijanin.1
nareszcie jakis sensowny komentarz !!!

Gość ZOFIA RM
Sam BELZEBUB będzie was trącał piekielnymi widłami gdy wy w garńcu smayżyć sie bedziecie aNTYCHRYSTY!

Gość osssuu
w osttatnią niedziele i będe jutro bo Pierwszy Piątek ;)

Gość chrzescijanin.1
mialem na mysli OgnistyPocałunek (ale nawiedzona Zofia byla szybsza)

Gość onago
chodzę w każdą niedzielę i święto , w ubiegłą też byłem

Gość r23r
Ja chodze tylko gdy jest wielka okazja np slub, komunia jakas msza za kogos - ale to na szczescie nie w mojej rodzinie . W kosciele nie bylem 3,5 roku a we wrzesniu 2 razy i o zgrozo zaczolem sie zastanawiac czym kk rozni sie od sekty i wyszlo mi ze ... chyba niczym oprocz tego ze jest najwieksza sekta ludzie robia to co kaze im jakis dziwnie ubrany czlowiek dra sie przy tym powtarzajac jakies teksty ktore napisal jakis inny cwaniak x lat temu . A to wszystko budynki-lacznie z plebania, ubranie auto ksiedza i wogole wszystko co on ma to tylko i wylacznie z kasy ktora zostawia owieczki . Ten kto wymyslil kk to byl geniusz

Na bierzmowaniu. Jakieś... 5 lat temu :) Ogólnie jestem ateistą :> A bierzmowany byłem tylko dlatego bo moja matka jest nauczycielką i prosiła żebym poszedł i jej wstydu nie robił... ;p

3 tyg temu na slubie kolegi tak wlasnie pomyslalam, ze ostatnio to odwiedzam kosciol tylko na slubach

Gość gruszkakula
Tydzień temu, na ślubie znajomego. Sama z siebie, na mszy... Nie mogę się doliczyć... Kilkanaście lat będzie chyba... Ja do tych 98% na pewno nie należę.

Ja tam w te pierdoły nie wierzę.... Wiara ma być w człowieku a nie w tym że pokażesz się sąsiadom że chodzisz do kościoła itd....

Gość jaja jak berety moherowe
Hura!!! Mamy nowego świętego: "módlcie się do ojca naszego świętego RYDZYKA " - napisała ZOFIA RM No patrzcie, papieża jakoś nie mogą zrobić świętym a tu taka niespodzianka :D A w kościele bywam czasem towarzysko, na ślubach czy innych śmiesznych obrządkach :)

Gość kiedy ostatnio
Wczoraj, dzisiaj, jutro. Chodzę do kościoła codziennie.

Gość super glue
To głupie robić takie ankiety na forum internetowym, a trzeba być kretynem, albo trolem, żeby robić je na forum erotycznym.

Gość chrzescijanin.1
@super glue TY to pewnie nalezysz do tych 98% , to slownictwo i obrazanie innych.

Gość super glue
Co nie zmienia faktu, że pytanie jest głupie i nie na miejscu. Sam Twój nick sugeruje, że nie masz na celu nic innego, jak tylko robić zamęt. To jak szukać dziewicy w burdelu. Nie za bardzo wiem, czemu ma służyć ta ankieta, chcesz udowodnić, jak mało katoliccy jesteśmy na podstawie ankiety na forum erotycznym? Idź na jakieś katolickie forum dla oświeconych, to 100% będzie chodzić do kościoła. Albo pytaj się Muzułmanów, kiedy ostatnio przyjmowali komunię. Po prostu mącisz wodę i tyle.

Gość bajaaa
ostatnio bylam Kosciele jakies 3 miesiace temu....Bylam wychowana we wierze KATOLICKIEJ....ale jakos nie jestem przykladem dla innych..... Ale tez nie obchodzi mnie co robia ksieza.... lekarz tez kopci papierosy a choremu mowi ,ze ma nie palic.... Tak samo ksiadz... Kazdy powinien zajac sie wlasna dupa,a nie wyliczac grzechy drugiemu.... A KSIADZ to zawod jak kazdy inny.... Musi UCZYC jak POWINNO sie zyc wedlug wiary.... a jesli sam sie do tego nie stosuje to jego sprawa,jego sumienie.... Czlowiek powinien chodzic do Kosciola sam dla siebie ,do MIEJSCA w ktorym sie USWIECA a nie dla KSIEDZA..... A CI wszyscy ,ktorzy tu szydza z Kosciola ,z wiary i Z BOGA ,niech sie pukna w glowe. Nikt ne zmusza Was do wiary.... A le chyba powinno sie szanowac cos ,co jest WAZne dla drugiego czlowieka,a nie szydzic i smiac sie..... Tak sie zachowuja szczeniaki w gimnazjum..... Ale byc moze z takimi mamy tu do czynienia.....

Gość super glue
Zgadzam się z bajaaa. Jeżeli ktoś chodzi do kościoła, albo wierzy w Boga, to nie dla jakiś durnych statystyk.