Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mediana plus

napije sie ktos ze mna?

Polecane posty

sexy ale sa jeszcze przyjaciele, znajomi, nie zapominaj o nich. Facet jak facet , dzisiaj jest jutro moze go nie byc. Jestem teraz sama, juz dlugi czas, chociaz mialam okazje nie raz to zmienic, ale nie zmienilam, bo nie odpowiadali mi oni w takim stopniu zeby powaznie myslec o przyszlosci z nimi. Uwazam ze to bez sensu. Kiedys bylo inaczej za gowniarza ale teraz nie ma co tracic czasu na bezprzyszlosciowe znajomosci

Gość bialerozy
daję sobie z tego sprawę, wiem że mąż mnie kocha, daje mu jeszcze szansę. Przez swoją głupia zadrość doprowadził do tego że go przestałam kochać. na rozmowę z innym gościem na długość spaleniania papierosa wyrzucił mi cała tarębke i pozbyłam się telefonu. czy to jest normalne abym z nikim nie mogła poroazmawiać?

Ja jestem po nie udanym 7 letnim zwiazku2 lata nie zwracalam uwagi na innych mialam ich gdzies az pojawil sie on strasznie walczyl o mnie az zdobyl z wielu rzeczy zrezygnowalam dla niegoimorezy znajomi...aby tylko pokazac mu ze on tylko sie liczy a teraz z biegiem czasu gdy zobaczyl ze po za nim nie widze nikogo innego wykorzystuje to jest kochany nie powiem ale czasami wydaje mi sie ze to juz nie to co na poczatku on wie ze nie zostawie go czuje sie za pewny

Gość bialerozy
ja już nie boję się samotności, tak mnie rodzice wychowali że nie chcę nikogo ranić

Gość bialerozy
Do sierpnie nie miał powodw do zazdrości, ale jego zadrość trawała już długo teraz przzynamniej ze spokojem moge słuchać że się puszczam z każdym

Gość bialerozy
a ja mojemu powiedziałam , że chcę rozwodu

Gość bialerozy
dobrze o tym wiem, nie mam przyjaciólki abym mogła o tym powiedzieć z czasem zauważyłam to jak od wszystkich znajomych mnie od izolował. jak wychodzę na piwo to z jego siostrą albo żoną brata. Tylko tu mogę powiedzieć co mi leży na sercu

Gość bialerozy
kielichy w góre wznieśmy i napijmi się za przyszłość która będzie wspaniała

Gość bialerozy
raz na wozie raz pod wozem ale ważne że się jedzie

To nie dobrze ze nie masz z kim pogadac. Rozmowa z kims kto widzi to z zewnatrz bardzo pomaga bo czasami samemu nie widzi sie pewnych rzeczy. Gdybym znala ciebie i jego moglabym powiedziec cos wiecej, zazwyczaj moja ocena nie mija sie z rzeczywistoscia i zazeyczaj wychodzi na moje

Gość bialerozy
to zrób sobie następnego a ja spadam po piwko i na jedną fajęczkę, dzis nie chcę się już zamartwiać chociasz wiem że i tak to do mnie wróći, ale bawmy się życie tak piękne jest

hahaha ja tez juz nie jem. mowia ze alkohol to puste kalorie ale na mnie to dziala wrecz przeciwnie, wiec nigdy nie odmowie sobie smacznego drinka. szkoda ze nie mozna sie teraz teleportowac do osoby ktora tez ma chec sie napic i pogadac

Jezeli chodzi o dziesiejszy dzien dochodz do wniosku ze zycie potyrafi byc bardzo zakakujace . Np dzisiaj poznalam w srodku komunikacji miejskiej bardzo fajnego faceta, sam zaczal rozmowe i tak sobie gadalismy jak starzy znajomi. A wystarczylaby roznica czasu i bym go nie spotkala i ten dzien bylby zwyczajny, jak kazdy inny.

Gość bialerozy
czasami fajnie jest sie napic utopić wszystko

Gość bialerozy
I bawić się do rana

Gość bialerozy
mam 30 na karku a w tej chwili przez jedna osobę znów mam te naście lat

Gość bialerozy
wiecie co wypijmy za blędy za błędy na górze

Jakbym mogla gdzies to bym was zabrala na hawaje bysmy lezaly pod palma i popijaly drinki a jacys przystojniacy by nam wachlowali

Gość bialerozy
ja od 3 roku życia wiem że jak mnie pewnien owad użadli to mnie juz nie będzie, miałam dwa spotkania z nim a później leczenie i tak nie ma gwrancji że jak mnie użądli to przeżyję