Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojekopotyzfrytkownicą

rysunki na frytkownicach

Polecane posty

Nie wiem gdzie umieścić ten temat - czy ktoś może ma jakąś instrukcję do frytkownicy gdzie jest napisane co znaczą WSZYSTKIE te rysuneczki co tam można smażyć? Byłabym naprawdę wdzięczna za pomoc.

up 🌼

Gość ja na swojej mam
jeszcze kurczaka, grzyby i jajko sadzone

Gość wszystkie grzyby można smażyć
ale niektóre dają się usmażyć tylko raz w życiu ;) a ryby na rysunkach są z łuskami czy bez?

No ryby z łuskami. Jajko smażone mówicie. Matko - a jak to jajko na tym oleju usmażyć? Przecież to w sumie straszne, no ale tak - da się usmażyć. Grzyby sobie daruję, a makaron - gwiazdki czasem są - co to sa gwiazdki? Makaron czy ...szron/śnieg. :(

Gość hahahhahaha
Jesli nie masz tych wymienionych, to se dorysuj ...... korektor się nada.

Eee no ty genialny jesteś - pewnie to jakieś slimaki. A normalnie od jakiegoś czasu chodzę i se myślę, że skosztowałabym ...żabiego udka. Ale nie mam odwagi. Ale są raki /kraby roozrysowane to rzeczywiście te patyczki (inne od frytek) to będzie coś w tym stylu. No ale...

No zaraz sobie sprawdzę. Miałam nadzieje, że tam makaron jest bo jak już grzyby to może i makaron? No ale bez sensu. No ale może jest jakiś smażony, jak już nawet chleb się robi w domu. No ale to na pewno jakieś tam patyczakie bezkręgowe. :(

SMAŻAŁNIK - tak powinno sie to nazywac, nie? No bo smażysz w środku. Byle co. A jeszcze mam takie pytanie czy na rosół słuchajcie - taki makaron CHRUPEK jakby to można kupić czy to tylko swojskie (kształt NIEREGULARNA GRUDKA) bym to nazwała.

Gość sssssssssssssssss
masakra !!!!!!!!! to znaczy ze rzeczy mrozone mozna smazyc

No zaraz dupownica SMAŻALNIK OLEJOWY taka powinna byc nazwa. Być może. I tyle. Dupownica :(

No napiszcie cos o tych grudkach nieregularnych - widział ktoś taki makaron? Frutti di mare...

Gość makaron smażony w głębokim
oleju :O fuujjj

Wiecie co to jest to okrągłe? Ale wiecie co - gdzie jest opis w instrukcji? Czy ja jestem duchem św, żeby się domyślić , że to jest CHYBA ...kotlet? Bo jak czytam to oprócz frytek wszyscy tam robią kotlety. No nie - mam tego dosyć :( Czemu tego nikt nie napisał? A ja jajko z tego zrobiłam? A te pałeczki? Frutti di mare? Też bez sensu - gwiazdka też nie wygląda jak rozgwiazda choć rozgwiazdę tez widziała. Co to za debile tłumaczą :( A orginał nielepszy :(