Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchahahaha

Gry komputerowe dla par

Polecane posty

Gość muchahahaha

Chciałabym Was zapytać czy gracie w jakieś gry komputerowe ze swoimi mężami/chłopakmi/żonami/dziewczynami. Jeśli tak to proszę o podanie tytułów. Pozdrawiam

Gość gość
Jako żonaty facet- gracz dorzucę coś od siebie. Neverwinter Online- mmo, ale praktycznie bez otwartego pvp, łatwe, proste i przyjemne. Walka przystępna, a przy tym nie nudzi, łatwo sklecić uzupełniający się zestaw 2 klas- przykładowo- ja gram tarczownikiem, żona kapłanką.

Gość gość
NA NINTENDO WII....gram z narzeczona w Bomberman land i Mario karts Wii

Gość gość
ja i mąż, gramy razem przeważnie w online gry: teso, swtoro, aion, dluuuuugo gralismy razem w lineage 2, a kiedys dawno temu na poczatku zwiazku gralismy na dwa kompy w diablo 1 i 2 i sacred :)

Gość gość
ach i jeszcze guild wars (1 i 2) online oczywiscie ;) ( z tych gier nie tak dawno ;) )

Gość gość
- Chciałabym Was zapytać czy gracie w jakieś gry komputerowe ze swoimi mężami/chłopakmi/żonami/dziewczynami. - nie ponieważ nie mam męża/chłopaka a tym bardziej żony/dziewczyny.

Gość gość
Ja gram z narzeczonym w The Elder Scrolls Onilne. Taki duet w TESO wymiata, ja na healu, on na dpsie.

Gość gość
Civ5. Można grać jako drużyna i we dwoje podbić świat. :D

Gość gość
mysmy tez kiedys grali, teraz niestety nie mamy tu gdzie mieszkamy dwoch game'ingowych kompow zatem on gra w tanki a ja dalej pykam w teso ale juz solo dagerka, i niemal tylko juz w pvp.