Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikaaaaaaaaaaaa

TEST CIAZOWY - POMOCY TO NIE MOZE BYC PRAWDA...

Polecane posty

Gość Angelikaaaaaaaaaaaa

WITAM! spoznia mi sie okres... 2 dni temu zrobilam test. wyszedl negatywny. ... za kilka godzin tknelo mnie zeby spojrzec i byla jedna kreska. a teraz wlasnie sprzatalam i znalazlam go i byla druga malo wyrazna kreska.. ale na ulotce napisane jest ze po 30 min juz test nie jest wazny... poza tym bralam tabletki dopochowe bo mialam zapalenie pochwy wiec moze to powodowac zaburzenia menstruacji. nie wiem tylko co sadzisz o tescie?

Gość Angelikaaaaaaaaaaaa
pomozcie, prosze...

Gość MagdaLenaMagda
Umiesz czytać, czytałaś co jest napisane w ulotce to po co zadajesz to KRETYŃSKIE pytanie??!! :-o:-o:-o

Gość MagdaLenaMagda
Nie dzierżę takich tępych strzał...

Gość Wiesz co idź rano
po 2 test, bo możliwe że jesteś w ciąży, a po co masz się denerwować.Może spojrzałaś wtedy za szybko i zapomniałaś o teście a tam już się 2 krecha robiła powoli, bo wczesna ciąża.Albo pomyłka, bo mnie test też kiedyś w huja zrobił za przeproszeniem :)

Gość Angelikaaaaaaaaaaaa
wtedy na pewno patrzalam bo kilku godzinach..

Gość No lepiej zrób
jeszcze jeden albo czekaj na okres, ale będziesz się denerwowała

idź zrób test z krwi, ja zrobiłam 4 testy 1 negatywny a 3 z mało widoczna 2 kreska. i jestem w ciąży:). niestety te testy z apteki maja maly mankament niby pisze ze delikatna kreska w punkcie jakimś tam oznacza brak ciąży ale to nie dokonca prawda

Gość bajaaa
nie patrzy sie na testy po plywie okreslonego w ulotce czasu............ robilam ostatnio 3 testy tydzien po tygodniu i wszystkie po paru godzinacch mialy druga kreche taka delikatna. Okres spoznial mi sie miesiac ! W ciazy nie bylam. I nie jestem :) Nie martw sie ta krecha po czasie. Ale jak nie jestes pewna to zrob jeszcze jeden,i kup taki drozszy,nie ten najtanszy.... POZDRAWIAM :)