Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczony_111

Jak zwalczyc zauroczenie ?

Polecane posty

Gość zauroczony_111

Przepraszam za powielane watki - pierwszy raz wrzucam tu post i ciagle cos mi sie nie udaje :/ Od czasu do czasu zdaza sie to chyba kazdemu - zauroczenie druga osoba przeciwnej plci. Nie naleze do ludzi wygadanych, jestem zdecydowanie baardzo malomowny, nie mam tez inicjatywy a co za tym idzie jezeli dopadnie mnie takie zauroczenie jakas dziewczyna (zdarza sie rzadko, ale niestety zdarza), czuje sie poprostu zle. Jestem wtedy takjakby wewnetrznie otepialy. Na szczescie z wiekiem skala tego otepienia i paralizu umyslu sie zmniejsza, ale wciaz jest obecna w glowie. Umiecie to uczucie z siebie wywabic ? Jak sie oduroczyc? Frustracja czesto nie daje mi spac ani myslec. Wydaje mi sie ze bardzo duzym problemem w takiej sytuacji jest tez zazdrosc o dziewczyne ktora mnie zauroczyla i frustracja ze wzgledu na swoja wewnetrzna niemoc.Macie pomysl jak sobie z tym poradzic? Najgorsze jest to, ze wydaje mi sie ze to poprostu instnynk i ze lekarstwa na to nie ma :/

Gość hmm24ipol
a co ty sie takim czym przejmujesz? Rwij dziecine az milo. Duzo adrenalinki to lepsza zabawa.

Gość zauroczony_111
oto chodzi, ze jestem plytkim nudziarzem. jak bym byl dobry w te klocki to bym nie siedzial u siebie w pokoju o tej porze

Gość a dlaczego.....
nie sprobujesz sie dac temu poniesc :-)?

wykręcasz się nieśmiałością i tracisz szanse na przygodę chyba że jesteś obleśny zasyfiony i grupy/wychudzony. To powodzenia w wywabianiu zauroczenia

Gość nefka
Też mam znajomego, który twierdzi, że jest płytkim nudziarzem i nie jest w stanie poderwać żadnej dziewczyny. nie chce próbować, bo wie, że nic z tego nie będzie. A mi tak bardzo się podoba... Wiele bym dała, żeby zaryzykował, nie tylko ja zresztą... Spróbuj, nie "oduraczaj się" tylko zawalcz! do odważnych świat należy :)

Gość vcgvbcfb
a w kim jestes tak zauroczony w wolnej czy mężatce?

Gość i ja się borykamamamm
nie jesteś jedyny..to bardzo częsta przypadłość"niestety , stety..? nie wiem jak to nazwać...:P

Gość jnfjasnbfa
masakra wiem cos o tym

Gość a dlaczego.....
i jak Autorze dasz sie poniesc ;-)?

Kiedyś myślałam, że jeśli facet nie podchodzi pierwszy do dziewczyny, tzn., że nie jest nią zainteresowany. Dzięki Wam nauczyłam się, że nie zawsze tak jest. Czasami to nieśmiałość czy właśnie taka niemoc wygrywa...tylko to strasznie smutne jest :( ile szans ludzie potracili, bo nie umieli się przełamać...