Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dussia

nie moge zasnac bo mam ochote

Polecane posty

Gość madulek
ja jestem blondynka akurat;)centymetr krawiecki??moj tez mial w woju i jeszcze kilka gadzetow i podobno czas szybciej plynie;)

he he dobre pani pyta dzieci : co to jest wiagra . zglasza sie Jasiu i mowi to taki srodek na sraczke, pani pyta skad ty jasiu takie zeczy wygadujedz a on na to a slyszalem ze jak mama lezala z tata to mowila : wez wiagre to moze wkoncu ci te gowno stanie

Gość madulek
ejjj spokojnie po co puszczac sie z kolega?jedna chwila a moze wiele rozwalic...damy wszyscy rade.ja mojego kocura widze raz w tygodniu ze wzgledu na to ze ma do mnie daleko dlugo pracuje ja zaczelam studia ale wszystko jet do przezycia!wytrzymalam 3m-ce bo Przemko nabroil w wojsku i nie chcieli go puscic wiec jak sie chce i mocno kocha to zawssze jest jakies wyjscie

on rozstał się ze swoja partnerką jest sam i robi maślane oczy i mnie uwodzi jak cholera ,bo czuje że ja nie mam nikogo w tej chwili.

Gość madulek
IceBreaker powiedz mi jestes jedynie 2 lata mlodszy od mojego chłopa, powiedz mi czy kazdy albvo wiekszosc facetow w tym mniej wiecej wieku stosuje ta zgubna metode?bo jak sie mojego pytam to slysze ze jest na to za stary nie bawi go to, a mnie to kreci...

Gość madulek
pewnie czuje ze masz ochote ale mowie ci nie warto!;)no chyba ze zwiazek na odleglosc cie meczy wtey go skoncz i rozejrzyj sie za innym.

mężczyźni mają łatwiej bo mnie nie wystarcza masturbacja poprostu nie moge sama dojść ja muszę czuć i dotykać fiutka

Gość madulek
hmm no to zalezy co kto lubi i do czego sie przyzwyczail.ja sama dochodze w kilka chwil ale nie zadowala mnie to rownoczesnie mogla bym czytac ksiazke takze rozumiem cie;)

to nie jest takie łatwe skończyć związek z kimś kogo się kocha i się wie że on poświęca się dla mnie

Gość madulek
to czemu ta moja ciapka sie nie przyznaje?ja sie przyznaje a on nie..hehe;p no chyba ze go kochasz to powiedz ze musisz wytrzymac;)ten kolega napewno wyczuwa ze ci wacusia brakuje!

Gość madulek
pomysl jak bys sie czula gdybys bzykla sie z kolega majac swiadomosc ze twoj facet zapierdala jak wol miedzy innymi dla ciebie

oj ja tylko tak sobie a wy mnie tu już tak że już zdradziłam.Jak bym chciała to okazji jest pełno Tylko potem ten moralniak i chyba też rozczarowanie.Gdybym wiedziała że on mnie zdradził to byłby moment i ja też.Czy w UK jest dużo okazji dla facetów Polaków na zdradę?

Gość madulek
spoko nikt na ciebie nie najezdza;)moj ojciec swego czasu jezdzil do anglii bo jest kierowca i z tego co mowil to okazji troche jest ale na pocieszenie to angielki sa malo atrakcyjne;)

Gość madulek
jedyyny facet ktory tu teraz buszuje to IceBreaker;)

Jak długo jeteście bez faceta? Ja już m-c i ostani raz kiedy kochaliśmy się chyba z godzinę byłam na krawędzi orgazmu czułam że zaraz dojdę i nic w końcu on już doszedł i dalej mi robił dobrze ręką też chyba pól godziny aż się biedny zmęczył a ja nie miałam orgazmu. Byłam podniecona i chciałam dojść Czy wy też tak macie czasem?

Gość madulek
ja prawie nie miewam orgazmow z michem;(

oczywscie reszte trzymam dla mojego miska jak myslisz co zrobic do polski wracam dzien przed jego urodzinami ale chce mu zrobic niespodzianke bo on nie wie ze wracam wczesniej zastanawiam sie czy jechac odrazu czy poczekac do urodzin i pojawic sie z rana

Gość zrób sobie porzadna palcówke