Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzesło

krzesło

Polecane posty

Gość krzesło

witam wszystkich na forum:) potrzebuję fachowej wskazówki... Opracowałam projekt: chcę w prezencie przygotować krzesło dla mojej przyjaciółki artystki. wcześniej podarowano jej zrobiony ręcznie wieszak w fajne wzorki. ja znalazłam stare krzesło i chciałabym je pomalowac podobnie, aby miała zestaw. jakimi farbami najlepiej malowac drewno? prosze o wszelkie wskazówki, jako że ja zabieram się do tego dzieła bez żadnego warsztatu w tej dziedzinie:) dzieki za pomoc !

Gość w sklepie z farbami
na pewno ci doradza, bajdełej swietny pomysl, chcialabym takie krzeslo kiedys dostac :)

Gość najlepiej to chyba malowac
farbami do drewna

Gość krzesło
ale ona jest artystką !! to typ, który jest cały czas spłukany, ale zaangażowany w różne projekty. to musi być coś więcej niż laurka. opracuję też broszurę jak postępowała praca nad krzesłem. to specjalna osoba to prezent musi byc ekstra:)

Gość a potm j zaimpregnuj
i to tyle

Gość krzesło
akrylowymi? a jakoś utwalić te kolory?

wieem, tak tylko zażartowałam z laurką bo mam zjadliwy nastrój dzisiaj :). Ale ogólnie to super opcja, przyznaję, że też bym chciała coś takiego, ale nie mam takich kreatywnych znajomych ;). Nie znam się na farbach do drewna, nie pomogę ;).

Gość a po co ten znak zapytania
utrwalic lakierem

Gość w sklepie z farbami
mam nadzieje, ze to dla mnie szykujesz, tez mam zniedlugo urodziny ;) moze jestes moja tajemnicza przyjaciolka :) Jola??? :) zarcik :)