Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valera

CZEGO NIGDY NIE ZROBICIE PRZY UKOCHANYM/UKOCHANEJ

Polecane posty

Gość jakies granice musza byc
ja udawalam ze pracuje ale wlasnie przyszedl moj szefunio wiec musze naprawde popracowac :P

Myślę, że nie będę oryginalna :) Lista zakazanych rzeczy: -> zmiana podpasek/tamponów -> robienie kupki -> rodzenie dziecka! -> no i może dłubanie w nosie he he he :D

Gość pytek_srytek
no ja przy swoim bekam ale jestem w ciąży i mi się strasznie odbija eh no cóż takie życie ;P

Gość pytek_srytek
na pewno bym nie zmieniała podpasek przy nim oj nie :P

Gość moja koleżanka
wstydziła się robić siku jak jej chłopak był u niej jej pokój sąsiadował z łazienką więc jak szła się wysikać to dokładnie zamykała drzwi i dodatkowo jakoś palcami powstrzymywała żeby nie było słychać że sika hehe dla mnie to szczyt dziwactwa ja na pewno bym nie zmieniła przy moim mężu podpaski a tak po za tym jesteśmy już tyle lat razem że nie mamy przed sobą żadnych oporów typu golenie nóg

ja kiedys musialam ogolic sobie nogi przy moim chlopaku;) bylismy na obozie i nie bylo lazienki wiec ktos mi musial pomoc:) ale bardzo sie wstydzilam:)

byly tu takie topiki, gdzie dziewczyny nie robily kupy w domu jak yl ich facet/maz - robily to tylko w pracy albo jak go nie bylo

Gość Jakie sa stare panny po 30
A ja uwazam, ze rzyganie przy chlopaku czy mezu spowodowane zatruciem ALKOHOLOWYM jest OBRZYDLIWE. z tego powodu zerwalam z moim pierwszym facetem, bo po prostu zaczelam sie go brzydzic.

Gość jakies granice musza byc
madz to juz przesada wiadomo :P ale w druga strone tez nie mozna przeginac. zwlaszcza jesli chodzi o podpaski czy tampony. nie wiem jak moze kobieta na to pozwolic.

Gość jakies granice....
zazdroszcze tych Karaibow :)

Tak samo jak pokazywanie mezowi brudnej bielizny. ja swoje majtki zawijam w foliowy woreczek i wyrzucam do smieci, a nie wrzucam do worka na bielizne, gdzie i maz wrzuca swoje ubrania. jeszcze by cos zobaczyl i bylby wstyd.

kolejna obrzydliwa dla mnie rezcza sa wspolne posilki. jak mozna przy kims jesc? Nie rozumiem tego! A jak mi cos z buzi wypadnie? Wstyd na cale zycie.

Tak, no przeciez nie wrzuce ich do kosza na bielizne, gdzie maz moglby zobaczyc. Tak samo jak przepocone bluzki. Zdarza sie, ze maz zrobi pranie. Boszszsz jaki to bylby wstyd gdyby wyjal moja bluzke i poczul zapach potu :o

sunshine - ja zazdroszczę zdecydowanie! Wolałabym mieszkac tam, gdzie wciąż ciepło niż czekac na tę okropną zimę, która zbliża się wielkimi krokami :O dziś jest okropnie zimno, a ja uwielbiam słoneczko! :)

Kupe tez raczej robie w pracy, aczkolwiek jak ktos jest w kabinie obok, krepuje sie i to bardzo, no chyba ze juz nie moge wytrzymac.

Gość wszystko moge
ja przy moim mężu napewno nie zmieniałabym podpaski ani nie usiadła na kibelek. A tak poza tym nic nas nie krępuje. nawet mi się zdarza bąka przy nim puścić na glos to się wtedy smiejemy że znowu motyle fruwaja( bo my dziewczynki nie puszczamy bąków tylko motylki):) No i nie wstydzę się przy nim golić nóg czy pipki. Nie ma w tym nic wstydliwego