Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LPR jednak była wporzo

Giertych wróć! Ratuj szkoły, ratuj nasze dzieci!

Polecane posty

Gość LPR jednak była wporzo

Ponieważ pan Giertych nie jest z “mojej bajki”, nigdy nie myślałam, że to powiem: przy pani Hall, jest sposobie komunikowania się ze środowiskiem, pomysłami itp., Giertych to “Himalaje profesjonalizmu”. Pracuję w zawodzie już sporo lat, pani Hall w mojej ocenie jest blisko byłego śp. ministra Stelmachowskiego, który dawno temu żwawo wygrażał nauczycielom laską. I o ile “giertychowskie trójki” wydawały się wkutek medialnej nagonki śmieszne (przynajmniej u mnie w szkole wywołały śmiech, to wizytator z papierem, bo przeszkolony, brzmi straszno-śmieszno, to pełzający powrót staliznizmu.

Gość Nie wierzyłam że kiedykolwiek
to napiszę, ale Giertych nie był jednak najgorszym ministrem za mojej nauczycielskiej kariery. Skala bzdur w obecnym ministerstwie osiąga poziom montypajtonizmu do n-tej potęgi. W dodatku pani Hall jest nieprofesjonalna, podpisuje ważne dla organizacji roku szkolnego na tyle późno, że w życie wejdą dopiero w październiku. A te naloty inspekcyjne są jedynie ukoronowaniem kwitnącej od wielu lat dyktatury papieru.

Gość mila8
to fakt, takiej biurokracji nie było w szkole chyba nigdy i absurdów też nie brakuje. Zresztą co tu dużo kryć, nigdy nie było dobrego ministra edukacji. Skąd oni ich biorą?