Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OXATKA

przedziałek c**pkowy

Polecane posty

Gość OXATKA

moj chłopak prosi abym się całkiem ogoliła na c**pce. od dłuższego czasu się tam golę ale pozostawienie wąskiego paseczka osłaniającego szparkę jest dla mnie niezbędnym minimum intymności. może jestem jakaś staroświecka ale paradowanie z łechtaczką na wierzchu jest dla mnie nie do przyjęcia. Co o tym sądzicie dziewczyny? może powinnam się przełamać?

Gość OXATKA
to prawda ale nie czujesz się jak u gina....

Gość perełka na widoku
ja lubie mieć wszystko golutkie, i wygodnie i ładnie, przynajmniej mnie sie tak podoba i dobrze sie z tym czuje. Że wszystko widać? No nie wszystko tylko cząść to co. Faceci mają cały sprzęt na wierzchu i jest dobrze. W ogóle mnie to nie krępuje

Gość fdsds
przeciez paseczek jest na łonie, a nie łechtaczce . Laski co maja paseczek srom maja ogolony ..

Gość a mój paseczek
a mój paseczek jest krótki i kończy się dokładnie tam gdzie zaczyna się szparka. Ale mam grube i przylegające wargi większe więc łechtaczki nie widać. gdyby jednak wystawała to nic nie miałabym przeciw temu. nie raz widziałam dziewczyny z mocono wystającymi łechtaczkami i wydawało mi się to całkiem ładne. czego się tu wstydzić skoro wiemy, że faceci to uwielbjają

Gość OXATKA
pewnie ze na łonie ale jak wisz włoski rosną też niżej i to bardziej obfite własnie tam gdzie zaczyna się szparka

"może jestem jakaś staroświecka ale paradowanie z łechtaczką na wierzchu jest dla mnie nie do przyjęcia" To może noś chociaż majteczki; przynajmniej stringi :D:D

Gość turika
bo faceci to wzrokowcy . Lubia patrzeć na ogolone cipki , a nie na włosy ..Nieogolone łono prawie wogóle nie zwraca ich uwagi . .

Gość ELWIRA24
ja także "noszę" futerko skąpo przycięte i całkiem odsłaniające pokazny wałeczek. taka fryzura wydaje mi się naladniejsza dla dziewczyny a co do wstydu nigdy go nie maiłam, ani na plaży dla golasów ani w saunie.

Gość parabolka
oxatka - spróbuj ogolić całkiem i wtedy zobacz jak się z tym będziesz czuła. Może w praktyce spodoba ci się - nie będzie tak jak się spodziewasz. Chłopakowi zrobisz przyjemność, sama wypróbujesz, w razie czego będziesz mieć argument - spróbowałam i mi nie odpowiada. A tak na marginesie to paradowanie jest nie do przyjęcia - wstydzisz się przed swoim chłopakiem ?

Gość alf01
sunshine, masz rację , popieram

Gość alf01
sunshine, często bywasz w saunie??

Gość bihihih
ale smieszna fotka :-D

Gość OXATKA
Ogolilam cala jest super wlasnie laduje sobie marcheweczke w szparke Jest zimna i mokra

Gość alf01
to po co się golisz tam?

ciekawa dyskusja:D ja też wole całkeim bez włosków, lepiej z tym sie czuje i w ogóle...bardziej sexi:D ale wiecie co musze sobie golic tez wargi sromowe bo tam tez mam wloski i to nawet spore!!:( czy tylko ja tak mam. . .??

Gość alf01
linkang masz meila..

Gość alf01
sunshine, a gdzie chodzisz??

Gość On_Wrocc
a mi rosna na cyckach mam tak owlosione jak niejeden facet

Gość tomek wigor
A ja lubię jak dziewczyna jest ogolona na gładko. Dla mnie to sygnał, że jest otwarta i bezpruderyjna. Oczywiście nie jest to kryterium wg którego wybieram sobie dziewczyny, ale jak zdarzy się taka okazja że luknę coś takiego np w saunie jak szukam nowego obiektu zainteresowania, to jest to istotny szczegół. Obok miłej buzi i cycków jędrnych i sterczących, niekoniecznie dużych. Dla mnie seksowność to przede wszystkim relacja, iskrzenie między osobami, a nie samo ściąganie majtek. Dlatego liczy się dla mnie otwartość i śmiałość do nawiązywania takich relacji.

Gość hypka
ja zostawiam wąski paseczek włosków nad cipką, nie ze wstydu ale dla dekoracji. Płatki gładziutkie i widoczne a paseczek dekoruje i zwraca uwagę. Na specjalne okazje farbuję tam włoski lub zamocowuję tam delikatne dekoracje np. koraliki zwisające na płatki.

Gość 20Ewcia20
ja też mam włoski tylko nad c*pką, reszta ślicznie wygolona i gładka, płatki i wałeczek z mocno wystającą perełką (taką mam urodę). moj chłopak to uwielbia a ja też lubię być podziwiana , w końcu jest za co. Radzę ci Oxatko zrobić tak jak cię prosi chlopak, po pierwszym stremowaniu wszystko minire i będziesz zadowolona. a jak nie to w koncu wkrotce odrosnie.