Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viyafelka

Portret numerologiczny

Polecane posty

Pewnie sporo osób spotkało się z numerologią (sumowanie cyfr daty urodzenia). Jednak to tylko baza wyjściowa i sprawy tak ogólne, że wręcz śmiesznym byłoby zaszufladkować wszystkich wg 9 schematów :) A same dalsze obliczenia z "gotowymi" odpowiedziami też nie są tym czym powinny być...Na portret numerologiczny należy patrzeć z szerszej perspektywy, wyłapywać niuanse. Tematem interesuję się stosunkowo niedługo i moja wiedza jest raczej teoretyczna a chciałabym ją zweryfikować. Łatwiej w stosunku do obcej osoby, bowiem łatwiej wykazać obiektywizm :) ZATEM SKŁONNA JESTEM (na razie 1 osobie) WYKONAĆ PORTRET NUMEROLOGICZNY, nie taki ctrl C+ctrl V, ale oparty na mojej interpretacji. PODKREŚLAM: Nie jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem i ma to dla mnie znaczenie edukacyjne. Dlatego stawiam 2 warunki: 1. Czarny nick z jakąś rozsądną liczbą komentarzy. Wiem, że to niczego nie gwarantuje, ale dla wykonanie takiego portretu to nie kwadrans czy godzina i chciałabym choć trochę się zabezpieczyć przed pracą nadaremnie. 2. W zamian proszę jedynie o odniesienie się do tego. Np. zwrot tekstu z podkreślonymi fragmentami, które się zgadzają a już w ogóle szczytem marzeń byłby jakiś komentarz do tego :) Oczywiście prosiłabym przy tym o możliwy obiektywizm a nie szukanie pokrycia jedynie "w pozytywach". No i cierpliwość, bo to naprawdę wymaga poświęcenia dość sporej ilości czasu :) Do analizy potrzebuję daty urodzenia (bez godziny) i niekoniecznie, ale mile widziane, imię i nazwisko (bardzo pomocne). Oczywiście dane nie muszą paść na forum. Osoba, której go wykonam może przesłać je na maila (daję jedynie moje słowo, bo więcej nie mogę, że NIC z tymi danymi nie zrobię i usunę je po skończonej pracy). Wiec...ktoś chętny? :)

Gość ja poproszę....
OK ja poproszę, odezwę się na maila :)

Co prawda warunek 1 niespełniony, ale skoro brakuje chętnych. Mam jednak nadzieję, że informacja zwrotne do mnie dotrze :) viyafelka@gmail.com

Dobra, jeden obiecany ale niech będzie ;) Dane proszę na maila lub tutaj - kolejnośc ustalę losowo, ale pierwszej interpretacji nie spodziewałabym się wcześniej niż dziś popołudniu :)

Gość ja poproszę....
już Ci wyslalam na maila. Nie musisz się spieszyć :)

Odesłałam komuś maila (chyba eveline) - prosiłabym o drugie imię, bo też jest istotne jeśli się odnosić do danych personalnych :)

Gość ja poproszę....
Jesli chodzi o mnie to ja mam tylko jedno imię:Ewa

Gość boniklaid
jak bedziesz miala ochote jeszcze komus to ja sie zglaszam

Floriana >> załapać - może i się załapiesz ale to nie dziś ani jutro. Nie dam rady nad tym siedzieć 24h/dobę ;) Na ten topic będę zaglądać, bo naprawdę temat mnie interesuje i chciałabym się czegoś nauczyć. Jak zrobię obiecane dwa portrety to dam znać. No i powiedzmy, że mogę przyjąć kolejkę, ale jeśli z czasem będzie u mnie krucho to do osoby z kolejki odezwę się o potwierdzenie, że dalej jest chętna, bo od otrzymanego maila do reakcji może minąć "chwila" :)

Gość elklisss
Z porad Bogumiły Jaroszuk, numerolog Morgany korzystam przed wszystkimi zakrętami życiowymi. Pierwszy raz się z nią spotkałam przed wyborem studiów. Miałam możliwość studiowania w miejscu zamieszkania lub w mocno oddalonym od domu mieście. Trochę się bałam. Poszłam na wróżenie i okazało się, że na miejscu czeka mnie stagnacja, a dalej przygoda życia. To mnie przekonało do podjęcia ryzyka. Nie dość, że super studia, ekipa to jeszcze znalazłam bardzo szybko pracę weekendową, która pozwala mi poznawać nowych ludzi i zarobić normalnie na utrzymanie. Nie ma przypadków dziewczyny, to na 100%. Poza tym Morgana to doświadczona kobieta i aż bije z niej intuicja.