Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piaulinka

a u mnie bida piszczy

Polecane posty

Gość piaulinka

nie stać mnie na nic.Mam tego dość.

Gość To idź do pracy.
:)

Gość biedna mysz kościelna
u mnie to samo! a tak chciałabym kupic sobie buty! 😭

Gość gizzmo
A co Ty Amant?-jestes kucharzem czy co? ;-)

Gość idziesz do sklepu bo pare
bulek, jakis ser, wode, kawalek miesa na obiad, ziemniaki, warzywko i juz 50zl prawie nie ma :O

Gość piaulinka
No właśnie kasa idzie jak woda,a tu się trzeba jakoś utrzymywać,tylko pytam z czego?Zarabiam nie wiele ,mam na utrzymaniu dziecko,wynajmuję 20metrów za 900zł+opł. Idę do sklepu,robię zakupy,podstawowe i po kasie.Nie jestem rozrzutna,liczę każdy wydany pieniądz.Sobie nic nie kupuje,dla własnych przyjemności.Teraz jestem na zwolnieniu,bo po operacji jestem,no i bida.

Gość hmnnm
odłącz internet to znów w kieszeni jakies 50 zł miesięcznie

Gość dajcie spokój z tym
odcinaniem internetu. jak ktoś mówi,z ę nie ma pieniędzy, to zaraz odłącz internet. internet jest potrzebny, dobrze o tym wiecie, dziecku do szkoły, do szukania tańszych ofert, do kupowania, do płacenia rachunków. nie przesadzajcie

Gość piaulinka
Nie mogę się wycofać z umowy,kiedyś było inaczej,a teraz wszystko tak podrożało,życie,a podwyżek nie chcą dawać,bo tłumaczą ,że jest kryzys.Gaz też,co rachunek,to podwyżka,w głowie się przewraca.A mam termę gazową,do podgrzewania wody.Nawet oszczędzam na myciu(szybki,krótki prysznic).

Gość piaulinka
Do Amanta.Jakie żarcie?W biedronce,bo tam najtaniej jest.Ech...już nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam,ale co zrobić?Takie życie.

"gizzmo A co Ty Amant?-jestes kucharzem czy co? " Prawie:classic_cool:=.I znam sie na dietach:classic_cool:.A nie wiem jakim cudem po 50zł wydaje:O.Do tego serek i mięcho są niezdrowe zwłaszcza po tym jak rózne stwory są szprycowane truciznami:O.A w biedronce wcale nie jest tanio zwłaszcza że tam jest syf:P.Oni powinni dopłacać za łykanie tych trucizn.I generalnie czemu ludzie robią bachory jak ich na to nie stać:O?

Gość piaulinka
Do Amanta.Miałam wyciętego mięśniaka macicy,a operacja była potrzebna,mięśniak był od kilku lat,stwierdził to nie jeden lekarz, u którego byłam.Miałam wcześniej zagrożoną ciążę ,ale nic z tym nie robiłam,póki mięśniak nie zaczął rosnąć.Do tego teraz cierpię ,bo poczęstowali mnie gronkowcem i rana zbytnio się nie goi.A ja chciałabym wrócić już do pracy,bo jak nie pracuję no to nie zarabiam.

"Nie mogę się wycofać z umowy,kiedyś było inaczej,a teraz wszystko tak podrożało,życie,a podwyżek nie chcą dawać,bo tłumaczą ,że jest kryzys.Gaz też,co rachunek,to podwyżka,w głowie się przewraca.A mam termę gazową,do podgrzewania wody.Nawet oszczędzam na myciu(szybki,krótki prysznic)." no rachunki za gaz w Polsce to jest jakas porazka.Jak mieszkalam w Polsce to odkad pamietam rodzice tez ciagle na wszystkim oszczedzali,zeby nas utrzymac.Przekichane:/

Gość a co z ojcem dziecka
nie daje pieniedzy?

Gość piaulinka
No właśnie.Jak tu być szczęśliwym?Ale Ci co mają dużo nie potrafią tego uszanować!Ja bym chciała mieć chociaż własny kąt i lepsze zarobki,żebym nie musiała wiązać koniec z końcem,i mówię tu o dużych sumach.

Gość piaulinka
chciałam powiedzieć nie dużych sumach.