Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowanaaaaaaaaa

co robic?

Polecane posty

Gość 1234567.......
jak można chcieć wyjść za mąż za kogoś komu się nie ufa dla mnie to nie do pojęcia ale jak widać mam jakieś przestarzałe podejście do związku

Gość Głupia jakaś jesteś
??? Faceta za mordę i niech odda kasę a potem bye bye. Przecież to chamstwo najniższego rodzaju

Artefakt a jesli masz racje :(

Gość Artefakt_Diabła
nie mówie ci tego żeby cie zasmucić tylko cie ostrzegam. ja 5 lat mieszkałam z kolesiem który kochał mnie ponad życie, świata poza mną nie widział,nosił mnie na rekach i traktował jak księzniczke. patrząc mi w oczy mówił niestworzone kłamstwa i nawet powieka mu nie drgneła. najpierw zaczeło sie podpieprzanie z portfela drobnych sum.noa le ja taka zakochana byłam, i tak pewna jego miłości ze wolałam sobie wmawiać że to ze mną coś nie tak, ze coś mi sie ubzdurało. a potem sie zaczeły jakieś jego szemrane kredyty... wiesz jak sie skończyło? opierdzielił moją rodzinę na 80 tys!!!!!!! do dzisiaj dostaje od niego esmsy jak to mnie kocha i żebym mu wybaczyła...rzygać sie chce

no to moj tez bierze sobie drobne z portfela mojego ale przeciez to nic wielkiego.... moj tez jest taki cudowny jak tu opisujesz :(

Gość bojabojaboja
Dla mnie to jakiś kosmos. Na takie rzeczy trzeba od razu reagować. A nie naiwnie sobie wmawiać, że wszystko jest ok. Tu pożyczy i zapomni oddać, tu drobne z portfela bierze, no żesz kurde, co to w ogóle jest?! Nie wyobrażam sobie w ogóle takich akcji. Żaden z facetów nigdy ode mnie pieniędzy nie pożyczał. A już branie bez pytania w ogóle nie wchodzi w grę. Niech oddaje i spada na drzewo. Nie bądź głupia dziewczyno!