Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca_nadal

Czy warto się starać????

Polecane posty

Gość kochajaca_nadal

Witam! chciałabym prosić Was o porade. Otóż niedawno rozstałam się z chłopakiem po 4 latach związku. Raczej to on postanowił żeby się rozstać. Niby sobie ułożył zycie, jest z kimś ale podobno nie jest z nią szczęśliwy. Mogłabym przypuszczać, że ktoś go do tego zmusił zeby ze mna nie by ale z drugiej strony każdy jest dorosły i odpowiada za swoje czyny. Ta cała sytuacja jest dość dziwna ponieważ faceci rozstając się ze swoimi dziewczynami nie utrzymuje z nia kontaktu a tutaj on dzwoni, może nie jest to zbyt często ale jednak dzwoni. Wiem, że może chce go Tym usprawiedliwić ale z drugiej strony bylo mi z nim dobrze. Cięzko oceniac kogoś po jednej sytuacji tym bardziej, że każdy z nas popelnia błędy. Próbowałam sobie ułozyc życie z kimś innym ale nie potrafie przynajmniej narazie, ciągle o nim myślę, tęsknie. Myślałam ostanio czy nie spróbować go zdobyć ponownie :) Co o tym myslicie? czy warto zacząc od nowa, zapomnieć co było????

Gość ciekawe hhhmmm
"Mogłabym przypuszczać, że ktoś go do tego zmusił zeby ze mna nie byl" Kto go do tego zmusił?

Gość zielony kubek
"mogłabym przypuszczać, że ktoś go do tego zmusił zeby ze mna nie był?" heheh to się uśmiałam, a kto go zmusił? daruje sobie dziewczyno, szkoda twojego zachodu. zostawił cię więc daj mu zyć i ty zacznij żyć na nowo...

Chyba coś Ci się pomyliło.... on Cię rzucił a Ty chcesz go zdobywać?? A to nie mężczyzna powinien zdobyć kobietę ?? :O

Gość kochajaca_nadal
No tak to jest tak oczywiste, że tak jak piszecie nie ma sensu a