Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocor21

Pije sobie browarka przylaczy sie ktos!!!!!!!!????????

Polecane posty

i bym was poczestowal browarkiem jednym drugim i zdjol wam bluzeczki i dotykal piersi moim peniskiem :P larwka juz mi stanol:P

a potem kazal bym jednej kleknac i sie wypiac i bym go wlozyl adruga by sobi emasowalaswoja i potem zmiana bybyla

a ja to widze inaczej..po hiszpanie..zaczynam piescic paluszkiem myszke Purpurowej...całuje uda..jezyczkiem przechodze wyzej i zaczynam lizac Jej słodki otworek...;-)Ty przygladasz sie nam i potwornie zazdroscisz..podchodzisz do mnie i bierzesz mnie od tyłu:-) Purpurowa wije sie z rozkoszy ..Tobie tez mało brakuje do finału ,ale ...ja odsuwam sie ,żebys tak szybko nie doszedł..wyciagasz nabrzmiały sprzet ze mnie...równoczsnie kończe minetke dziewczynki....Co dalej napisze juz z domku..:-P

hej larwka dzieki za fotki ekstra sa napewno wysleCI swoje tylko teraz mam straszni emalo czasu bo remont robie mam nadzieje ze rozumiesz. co tam u Ciebie slyach tak wogole??

Gość ooo masz foty larwy
weno wklej:-D

Hej Zocor;-)u mnie fajnie z tym że mam zły chumorek..mam zespół napiecia przed..i wali mi do głowy..Właśnie pije gorącą czekolade..podobno pomaga:-)Kończ ten remoncik i czekam na @:-P

Gość obserwator z doskoku
Ech, był kiedyś taki kultowy temat "właśnie piję piwo"... wszystkie w tym typie zakładane po nim to juz tylko nędzne kopie mniej lub bardziej wierne oryginałowi 🖐️

my tu tworzymy nowa historie:-) zreszta picie piwa zawsze bedzie kultowym tematem pogawedek:-P

mam nadzieje ze CI ten chumorek zly szybko przejdzie :) napisalem Ci meila wiec czekam az odpisesz:)

A ja robię sobie conajmniej dwa tygodnie abstynencji od piwka. Tzn tak postanowiłam a ile wytrzymam nie wiem :P Teraz przerzuciłam się na wieczorną lampkę winka dla relaksu ;)

mieszczuszka ja nielubie wina jakos tylko piwko lubie pic bo to najleprzy trunek jaki moze byc

Ja kocham piwko ;) Ale chłopak mówi, że kobiecie nie przystoi (ja tak nie uważam) i moja mama mówi, że się robię małą alkoholiczką :P To im chcę pokazać, że troszkę bez piwka da się żyć.

Hej Zocor !!! Czy wiesz, że "Zocor" to nazwa leku na obniżenie poziomu cholesterolu ??? Czyżbyś miał problemy z miażdżycą ???