Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulanie

PRZYTULANIE

Polecane posty

Gość przytulanie

Witam serdecznie, Mam pytanie odnośnie przytulania. Czy to jest naprawdę takie okropne przytulić kobietę, kiedy ona o to prosi?? Mój partner twierdzi, że ograniczam tym jego prywatność i że za bardzo absorbuję go swoją osobą. Czy się z tym zgadzacie??

Gość 1234567.......
hehehehe ograniczasz jego prywatność tym że chcesz żeby Cię przytulił ?....co za palant chyba nie zna pojęcia ograniczania prywatności każdy normalny człowiek potrzebuje czułości przytulenia itd.....związałaś się z jakąś zimną rybą współczuje

Gość pewnego dnia
nie wyobrazam sobie czegos takiego. Jesli ja spelniam oczekiwania mojego chlopaka to rowniez wymagam, aby on spelnial moje. A przytulanie nie boli.. wspołczuje.. to sie moze wydawac banalne, ale ja dlugo bym tego nie wytrzymała.. i nie chodzi o to, ze mezczyzni nie przytulaja..

Gość Jakub1980
Powiem Ci jak to wyglada ze strony mężczyzny.. uwazam, ze kobiete nalezy przytulac jak najczesciej, zeby nie musiala o to prosic. Według mnie daje jej to poczucie bezpieczenstwa i bliskosc, umacnia to również więzi. Nie powiem, ze mi to jest jakos niezbednie potrzebne do zycia, ale jesli kobiecie jest, to robie to bez oiagania się..

Gość brawo jestem zaaaaaaaa
zgadzam sie z poprzednikami. Jestem 12 lat po slubie i nie przypominam sobie takiej sytacji, zeby w ciagu całego naszego małżenstwa mój mąż powiedział, że mnie nie przytuli albo ze go absorbuje sobą. To niedopuszczalne. Nawet nie wyobrazam sobie jaka musisz się czuć odtrącona. Ale kochana nic sie nie przejmuj, to ze trafilas na takiego męzczyzne nie oznacza ze wszyscy tacy sa.. Rozejrzyj sie dookoła. Swiat pełen jest mężczyzn, którzy potrafią zapewnic kobiecie bezpieczenstwo. pozdrawiam I.

Nie wyobrażam sobie sytuacji w której proszę o przytulenie. Mam ochote to sie przytulam do mojego faceta. Sam tez mnie przytula i nie czeka aż Go poprosze. To jest jak najbardziej naturalne.

Gość kolorowy balonik
jeśli kocham to przytulam i chcę być przytulana. A jeśli nie kocham to jest mi to obojętne.. Wniosek narzuca się sam.. jestes niekochana

Gość balsamiczna
Moja droga.. też kiedyś byłam w takiej sytuacji.. musiałam się prosić o przytulenie lub pocałunek. On twierdził, że "mężczyźni tego nie robią" i że zbyt często tego od niego wymagam.. W koncu odpuściłam.. Jesteśmy dalej razem, mieszkamy wspólnie, ale on nie wie, że jest ktoś, kto to poczucie bezpieczenstwa wyrazane przez przytulanie daje mi bez marudzenia. Stad moja rada.. Znajdz sobie kochanka :)

na poczatku zwiazku z moim juz mezem dziwiło mnie żę nie lubi nie umie itp sie przytulac odziwo z czasem a teraz już sam jest pieszczochem :) oboje potrzebowaliśmy czasu on nie był do tego przyzwyczajony najwyrazniej wczesniejsza jego dziewczyna nie lubiła się tulić szkoda bo to takie piekne......

Gość yolon
Gdy kobieta przytula i całuje ( w policzek) jako pierwsza na drugim spotkaniu ?Jak można to odczytać?Nie jestem na bieżąco z obyczajami od 20 lat nie byłem na randce Pytanie kieruję głównie do Pań