Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on__88

brzuch u faceta

Polecane posty

Gość on__88

Napiszcie co myślicie o brzuchu u faceta. Ja mam tam dość sporo tłuszczyku i moja dziewczyna chce abym się odchudzał i ćwiczył brzuszki!

Gość litości każdy ma inny gust
Ja uwielbiam brzuszek mojego męża, jest okrąglutki i mocno owłosiony, kaloryfery mi się nie podobają. Ale skoro Twoja dziewczyna doradza Ci ćwiczenia, to znaczy, że woli Cię szczuplejszego.

Gość tarambabamba
A ile masz lat?

Gość no nie wiem jak akceptujesz sw
swoje ciało to nie zmieniaj się dla niej. Chyba że poznała Cię szczupłego a Ty się troszkę roztyłes. Wiesz co dobrze jest dbać o siebie i chłopak i dziewczyna żeby być dla siebie zawsze atrakcyjnym.

Gość klopp
hipokryci, gdyby to napisala baba z brzuchem to juz by zostala wyznwana od leni i wielorybow:O

Gość a kto tu go wyzywa
? Weź się ogarnij albo naucz znaczenia słów hipokryzja,

Gość kolorowy kamyczek
Brzuszki są fajne :) Jest się do czego przytulić :) Mnie muskulatura też się nie podoba, co za przyjemność przytulania się do kamienia? :P

kolorowy kamyczek :)

Gość on__88
Najgorzej, że moja dziewczyna chce żebym poćwiczył razem z nią jakieś ćwiczenia na dvd. Ja się niestety nie czuję w tym dobry a ona ma super kondycję i figurę!

Gość kolorowy kamyczek
A czy ona nie powinna Cię zaakceptować takiego jaki jesteś? Jeżeli Tobie Twój brzuch nie przeszkadza, to nic w sobie nie zmieniaj, a juz na pewno nie dlatego, że ktoś inny tego wymaga :) A jak chce, to niech ćwiczy sama, poza tym nie każdy lubi takie ćwiczenia.

Gość tarambabamba
Gościu, weź się ogarnij! Masz 21 lat i już zdążyłeś wychodować sobie brzuch... To nie jest atrakcjne! Tak samo, jak nie są atrakcyjne wylewające się boczki u 21-latki! Zresztą nie tylko - u każdej kobiety w każdym wieku. Zastanów się - chciałbyś być z dziewczyną z nadwagą, która nie zamierza z tym nic robić? Jakie to typowe - kobietę to by chciał o super kondycji i figurze a sam może się zapuszczać! Trochę samokrytyki!

Gość kolorowy kamyczek
A po co ma się odchudzać? Weź wyluzuj, to jego sprawa. A jak dziewczyna ma boczki, to już nie jest atrakcyjna? Przestańcie w końcu tak dużą wagę przywiązywać do wyglądu :/ Pustaki :/

Gość tarambabamba
"i moja dziewczyna chce abym się odchudzał i ćwiczył brzuszki!" Właśnie po to.

Gość on__88
Ja by m nawet mógł ćwiczyć, tylko nie chcę się wygłupić.

A mi jest wszystko jedno czy mój facet ma brzuszek wklęsły czy wypukły :) wystarczy że jest czyściutki i owłosioniutki i taki kochaniutki bo mój :D kocham mojego Miśka więc to jak wygląda jego brzuch nie ma dla mnie znaczenia :) a tak obiektywnie... nie lubię jak facet ma 'kaloryfer' zdecydowanie wolę zaokraglony brzuch :)

Gość kolorowy kamyczek
Czyli laska jest nienormalna :/ Co, wstydzi się z nim wyjść, bo ona katuje się w domu przy ćwiczeniach to dlaczego on nie może? Bo może nie chce i już. Niech sobie znajdzie jakiegoś dupka z kaloryferem, to jego nie będzie musiała zmieniać.

Gość tarambabamba
No błagam, pomiędzy kaloryferem a zwisem tłuszczu jest cała gama możliwości... Wy tylko widzicie skrajne opcje??

Aniu, witaj w klubie miłośniczek okrągłych, kudłatych brzuszków :)

Gość tarambabamba
Tu nie chodzi zapewne tylko o wygląd, ale przede wszystkim o zdrowie! To jest młody chłopak, co on sobie wyhoduje, jak skończy czterdziestkę??? Jakie to będzie miało skutki dla ogólnego stanu zdrowia, serca? Zaraz "laska jest nienormala" - chciałabyś układać sobie życie z kimś, kto potencjalnie za 10, 15 lat zafunduje sobie zawał?

Gość kolorowy kamyczek
A skąd wiesz jakiej wielkosci jest brzuch zalożyciela wątku? To Ty widzisz skrajności, bo my lubimy odstające brzuszki :)

Gość on__88
Ogólnie mój brzuch nie jest bardzo duży. Ważę 90 kilo przy wzroście 183 cm. Mojej dziewczynie nie podobają się wałki, które pojawiają się gdy siedzę.

Gość tarambabamba
Nie wiem. Ale wiem, że wzrost masy ciała jest wprost proporcjonalny do upływu czasu, jeśli nie zmienia się niczego w sposobie odżywiania i trybie życia. Nawet jeśli dziś jest to "odrobinka tłuszczyku" to przy akceptacji takiego stanu rzeczy za 5 lat może się okazać poważnym problemem.

tarambabamba Tu nie chodzi zapewne tylko o wygląd, ale przede wszystkim o zdrowie! To jest młody chłopak, co on sobie wyhoduje, jak skończy czterdziestkę??? Jakie to będzie miało skutki dla ogólnego stanu zdrowia, serca? Zaraz "laska jest nienormala" - chciałabyś układać sobie życie z kimś, kto potencjalnie za 10, 15 lat zafunduje sobie zawał? Jesteś żałosna - choćbym miała z moim Kochaniem przeżyć tylko 5 lat (Boże uchowaj żeby tak krótko) to i tak bym chciała - bo jest cudownym człowiekiem... A Twój sposób wyboru potencjalnego partnera jest po prostu żenujący :O

Gość tarambabamba
Jeśli nie uprawiasz absolutnie żadnego sportu i prowadzisz siedzący tryb życia, twoje BMI wskazuje lekką nadwagę. Warto, żebyś jeszcze zmierzył sobie ilość tkanki tłuszczowej w organiźmie.

Gość tarambabamba
To nie są moje kryteria wyboru. Żałosne jest to, że jesteś gotowa biernie przyglądać się przez 5 lat, jak twój cudowny człowiek próbuje się wykończyć.

Gość on__88
tarambabamba chyba jesteś podobna do mojej dziewczyny pod względem dbania o te sprawy. Może napiszesz coś o swojej figurze i Twojego faceta?

"Ważę 90 kilo przy wzroście 183 cm." Litości, przecież autor nie jest gruby! Podobają Wam się takie szczurki, które przy tym wzroście ważą 60 kg? Fuuuuuj :O