Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on__88

brzuch u faceta

Polecane posty

Gość litości każdy ma inny gust
Zresztą wałeczki w pozycji siedzącej to ma chyba każdy, moja siostra ma poważną niedowagę, a jak siedzi, to też jej się brzuch zwija w takie roleczki, kurde, to przecież normalne, szczególnie jak ktoś się garbi!

Gość kolorowy kamyczek
To jest zaślepienie ideologią chudych barbie i muskularnych kenów :/ Jeszcze pewnie solarium i ogolona klata u faceta... Przesadne dbanie o zdrowie to choroba! A jakie to żałosne... Nie mierz wszystkich swoją miara.

Gość litości każdy ma nny gust
Aniu, szczurki to takie z zapadnięta klatą ;) A depilacja i solarium u mężczyzny - zaraz zwymiotuję :O

tarambabamba To nie są moje kryteria wyboru. Żałosne jest to, że jesteś gotowa biernie przyglądać się przez 5 lat, jak twój cudowny człowiek próbuje się wykończyć. Mylisz pojęcia laska - choroby się biorą z nadwagi i otyłości a nie od tego że na brzuchu jest trochę tłuszczu zamiast kaloryfera :) Więc nie mędrkuj bo robisz się jeszcze bardziej żałosna :classic_cool:

litości każdy ma nny gust A depilacja i solarium u mężczyzny - zaraz zwymiotuję Podpisuję się pod tym ;)

Aniu :)

Gość tarambabamba
I znowu skrajności - albo 90 albo 60! I nie ma innej opcji! Czy tylko ja pomiędzy 90 a 60 widzę jeszcze ze trzydzieści różnych opcji? O tym, czy jest gruby czy chudy, nie świadczy waga, tylko ilość tkanki tłuszczowej, ale to temat na inną dyskusję. on___88 - mogę. Mam 163 cm, noszę rozmiar S; mój mężczyzna M - jest dosyć niski. Nie posiada ani kaloryfera, ani odstającego brzucha a ma prawie 40 lat. Nie korzystamy z solarium, nie depilujemy klatek, nie tlenię włosów. Ćwiczę, bo lubię. On też. aniu - to ty coś pomyliłaś. U tego pana nadwaga już się zaczęła - "trochę tłuszczyku" na brzuchu za chwilę może się okazać otyłością brzuszną - typową dla mężczyzn i bardzo niebezpieczną. Poczytaj sobie najpierw o tym zjawisku a potem się oburzaj. A tycie jest zjawiskiem postępowym - już napisałam - wprost proporcjonalnym do upływu czasu.

O tak :) Potężny, kudłaty... Zresztą, jak się kogoś kocha, to się kocha w nim wszystko. Wiecie, jak ja uwielbiam się przytulić do grubego brzuszka mojego męża? Jak kocham zapach jego potu, kiedy wraca z pracy?

Gość tarambabamba
xazui - ale to dziwne, nie? Jak kobieta się przyzna, że facet jej powiedział, że jest za gruba, to zaraz wszyscy na nią wsiadają, że sama sobie jest winna i musi coś z tym zrobić; o epitetach nie wspominając. Ale jak w drugą stronę kobieta powie facetowi, żeby coś ze sobą zrobił - to te same laski, które jeździły po owej "grubasce" jadą po nieszczęśnicy, która odważyła się zwrócić mężczyźnie uwagę.

tarambabamba długowieczność jest przereklamowana :) ja wolę zyć tyle ile jest mi pisane bez narzucania sobie jakichkolwiek ograniczeń, nakazów i zakazów :) zycie mam jedno i chcę sie nim cieszyć i wolę żyć pełną piersią do 40-tki czy 50-tki niż na wiecznych zakazach dociągnąć do 80-tki czy 90-tki zwłaszcza że wszyscy mi bliscy już dawno będą wąchać kwiatki od spodu... :) I wiesz co... każdy z nas może sobie żyć tak jak chce i to jest piękne ;) I tylko jedno - grunt to się dobrać odpowiednio z partnerem, żeby nasze 'filozofie życiowe' sie pokrywały - u mnie własnie tak jest i tego życzę każdemu :)

xazui Faceci przeważnie nie chcą grubych lasek.To samo działa w drugą stronę 'przeważnie' to za dużo powiedziane :) dałabym 50/50 :)

Gość on__88
tarambabamba - może poradzisz mi jakiś zestaw ćwiczeń np. na youtube, żebym mógł się przygotować do ćwiczeń z moją dziewczyną. Cuję się dosyć słabo w tej dziedzinie.

Gość hhhhhhh
Ja nie toleruje brzucha u faceta-dla mnie to nie jest seksowne. Nie musi miec kaloryfera ale brzuca tez nie moze miec. Sama tez sie pilnuje abym wage miala w normie. I nie widze w tym nic dziwnego. To nie znaczy ze nie zjem dobrze lub cale dnie cwicze na silowni bo prostu mam umiar. I to samo ma moj maz. To jest moje zdanie. Ty musisz wiedziec z czym dobrze sie czujesz-jaka figure lubisz u siebie. Jesli TWoja dziewczyna prosi Cie o wycwiczenie brzuszka to dlaczego nie. Przeciez Tobie to tez wyjdzie na zdrowie i korzystnie na figure!!!! A cwiczac napewno sie nie zblaznisz....tylko wprawisz!!

Gość kolorowy kamyczek
I go przekabaciła :)

Gość on__88
Ja tak pytam o te ćwiczenia na wszelki wypadek (trochę się wstydzę własnej kondycji), a podejrzewam, że kiedyś będę musiał z nią poćwiczyć.

Gość tarambabamba
ania - ale o jakim narzucaniu ograniczeń, nakazów i zakazów ty piszesz? Utrzymanie zdrowej wagi to banalna sprawa, wystarczy minimum wiedzy, minimum wysiłku i minimum chęci. Niczego przy tym nie trzeba sobie odmawiać. A wyjście na fitness jest dla mnie równie dużą przyjemnością, jak pójście do kina. A ty nadal widzisz tylko skrajności - albo 100 lat na zakazach, albo połowa tego i jazda bez trzymanki. Ochłoń - zdrowy tryb życia nic mi nie da, jeśli wracając z pracy wpadnę pod tramwaj; z drugiej strony ludzie piją, palą, robią swojemu ciału różne świństwa i dożywają setki. Nie ma reguły, nie ma recepty.

Gość grrrrr
on__88 nie przejmuj się, nie musisz wypaść super na tych ćwiczeniach ze swoją dziewczyną ważne że chcesz spróbować i ona na pewno to doceni. Ona pewnie chce spędzać czas z Tobą w sposób jej zdaniem dobry dla was obojga: czyli na ćwiczeniach. Przecież wie że nie ćwiczysz więc nie spodziewa się niewiadomo czego, a raczej chce Cię zachęcić, może coś pomóc, nie wiem na ile się interesuje fitnessem. Daj jej możliwość dania Tobie czegoś od siebie. A nadwaga jest nie zdrowa dla nikogo, no i łatwiej nie dopuścić do urośnięcia dużego brzuszyska niż potem się katować żeby to brzuszysko zgubić

tarambabamba Może trochę wyrozumiałości... :) przecież nie każdy musi lubić akurat spędzać wolny czas na ćwiczeniach :) Jesteś jaka jesteś i ja potrafię to zaakceptować , bo tak jak mówię każdy ma prawo żyć jak chce :) Ale widzę że Ty masz z tym problem - bo najwyraźniej każdy kto widzi świat inaczej niż Ty i postępuje inaczej niż Ty jest 'beee' :)

Gość konzalesa
To i ja wrzucę swoje 3 grosze. Miałam kiedyś takiego jednego- brzuch miał nawet spory. Jak doszło do gorącego momentu- ten się tak napocił, jego zwisający brzuch obijał się i ocierał o moje smukłe ciało. Nie wspomnę już o tym, że zanim znalazł małego zdążyłam 2 razy przysnąć... Tragedia... ohyda w sumie też.

ok - teraz ta dyskusja stała sie bezprzedmiotowa bo o guście sie nie dyskutuje - a poza tym... jak sie kogoś kocha to takie detale nie mają znaczenia, a każdy kto twierdzi inaczej najwyraźniej nigdy nie kochał 🖐️

Gość tarambabamba
"I go przekabaciła " --> kolorowy kamyczek - przepraszam, nie chciałam;) on__88 Przykro mi, nie podejmę się doradzenia ćwiczeń z youtube'a. Wszelkie brzuszki itp. wymagają prawidłowej postawy podczas wykonywania ćwiczenia i prawidłowego wykonania technicznego. Najlepiej, żeby twoja dziewczyna pokazała ci, jak powinno się ćwiczyć. Jest to o tyle ważne, że poprzez nieprawidłowe wykonanie ćwiczeń na brzuch łatwo uszkodzić kręgosłup - co poczujesz dopiero po kilku latach a nie od razu. Brzuch to bardzo trudna partia do wyćwiczenia - ważne jest, co będziesz jadł, bo to ok. 90% sukcesu oraz długie i cierpliwe ćwiczenia. Ogranicz węglowodany, zwiększ porcje białek, zmniejszaj ilość węglowodanów w posiłkach wraz z upływem dnia i zwiększaj białka. ania - gdzie napisałam, że "każdy kto widzi świat inaczej jest beee"? Wyraziłam swoje zdanie a ty od razu na mnie naskoczyłaś na dzień dobry z epitetami zamiast zacząć od konstruktywnej dyskusji. Po prostu uważam, że kompletne ignorowanie swojego zdrowia nie jest dobre.

Gość o ja pierdzielęęęę
ty się, oferma, lepiej w ogóle nie wypowiadaj :O wszyscy wiemy, jak zjebane masz życie, więc lepiej nie doradzaj innym, bo skończą tak samo :O

Ja otwarcie mówię co mi nie pasuje i tego samego oczekuję,więc skoro mój facet zawsze był szczupły a tu nagle,pojawiło się brzuszysko,to mówię żeby coś z tym zrobił proste nie?

Gość tarambabamba
on__88 - na pocieszenie ci napiszę, że kiedy mój mężczyzna zabrał mnie po raz pierwszy na aerobik - wyszłam z płaczem. Byłam jak kompletna kaleka, nie potrafiłam powtórzyć najprostszych rzeczy i powiedziałam, że nigdy tam nie wrócę. Po roku jednak definitywnie zmieniłam zdanie.;) I to nie kondycja zawiodła - regularnie biagałam kilka lat - tylko nie od razu Rzym zbudowano - wszystkiego można się nauczyć, ale potrzeba czasu.