Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda czy nie

potwór nie potwór, byle byłby otwór...

Polecane posty

Gość prawda czy nie

prawda to Panowie?Czy na serio jest wam ganc obojetne jak laska wyglada (chodzi mi o układ typu czysty seks).

Gość degenerath
Jasne ze tak wtedy sie zaklada pasztetwoi flage na ryj i wali za ojczyzne:)

Gość prawda nie prawda
ha ha:-Pserio pytam...;-)

Gość degenerath
a ja powaznie mowi,no chyba ze zdartzaja sie takie sztuki co nie mozna tyle wypic bo podobno facet im wiecej wypije tym mniej wymagajacy:P

to nie prawda, albo maksymalna desperacja albo maksymalne upicie, ale i wtedy ja przynajmniej zachowalbym te odrobine zdrowego rozsadku

Gość prawda czy nie
no, Panowie przywróciliscie mi wiare w Wasz gatunek;-)

Gość czyli pasztet nie ma
najmniejszej szansy na milosc, smutne to :(

Gość prawda czy nie
kwestia pasztetyzmu...hmmm, zauwazyłam, ze wiekszosc pasztetow jest sama sobie winna jesli chodzi o wyglad.Jesli laska jest mało atrakcyjna to najczesciej czuje sie zwolniona z dbania o siebie, a przeciez dobry makijaz i fajny ciuch moze na serio wiele zdziałac...to tak off topic;-)

Gość degenerath
to zalezy jaki pasztet czy drobiowy czy wieprzowy a moze zajeczy:P

Gość prawda czy nie
jak ZAJECZY to znaczy, ze jej dobrze było...ha ha :-D

Pasztet to pojecie wzgledne. Kazdy ma inne recepory postrzegania piekna, niektorzy zwracaja uwage jedynie na zapach, inni tylko na wyglad, inni tylko na bogata osobowosc. Kazda kobieta bez wzgledu na niedobor w ktorejs ze sfer znajdzie dla siebie partnera. Ot - przyroda.

Gość _Misiek_
Każda potwora ma swego amatora :D

Nie byłem w takiej sytuacji (czysty sex), ale chodzi mi takowa po głowie i powiem, że... absolutna nieprawda :D Szczególnie jezeli chodzi tylko o to, to panienka musiałaby być co najmniej - atrakcyjna. (bo przecież nie byłoby juz zadnych innych podniecaczy typu inteligencja, malutkie foszenia się, wspólny czas, tematy, przeżycia itp) Oczywiscie "atrakcyjna" to pojęcie względne. Ostatnio spodobała mi się taka.. mała cicha niepozorna myszka ;) ale z niezłą buzią i kształtami :classic_cool: Kończąc, przecież jak nieatrakcyjna, to nawety nie stanie, wiec o jakim seksie tu mówic. 🖐️

Gość sfsf
Takie podejscie moze miec tylko facet ktory jest calkowicie nabuzowany i liczy sie dla niego tylko zeby sobie ulzyc a ladnej nie znajdzie . Ja nigdy nie bylem i nie jestem zwolennikiem samego seksu ale jezeli juz mialbym na cos takiego isc to wrecz odwrotnie , kobieta musiala by byc bardzo atrakcyjna nawet bardziej niz kobieta z ktora tworzyl bym zwiazek poniewaz w zwiazku jestesmy dla calosci a w seksie tylko ciala wiec kobieta musiala by byc dla mnie bardzo ladna.

"w zwiazku jestesmy dla calosci a w seksie tylko (dla) ciala wiec kobieta musiala by byc dla mnie bardzo ladna." Otóż to. Oczywiście jest zawsze pewne niebezpieczeństwo, że po czasie jednak poznasz ją lepiej i .. się zakochasz /zauroczysz czy jak zwać ten złozony proces :)/ Poza tym "naukowo" udowodniono, ze sex może to spowodować, mimo ze żadne z nich nie miało pierwotnie takiego zamiaru. Ale tak czy owak - musi być atrakcyjna. W jakis sposób. Więc powiedzenie zostało ukute chyba przez jakiegos despera :D

Postrzeganie kobiecej pieknosci, zwieksza sie, wraz z iloscia wypitejw odki. Na mnie wodka nie dziala zmiekczajaca mozg, wiec obawiam sie, ze tot ylko takie porzekadlo, dla pijaczkow, ktorym jednak, rozmiekcza.

Gość prawda czy nie
dlaczego masakra?ja własnie odzyskałam wiare w nich:-)

Gość gość
to prawda,dużo kolesi nie ma lasek i jak się trafi coś to dymają co jest tak po prostu

Gość gość
niektorzy chca nawet duzo starsze

Gość gość
facetow pociagaja wszystkie kobiety

Gość gość
Jakis zdesperowany taka zasade msi przyjać, choć przeciętny facet już taką poniżej 4/10 się nie zainteresuje. Nie działa to niestety w drugą strone "potwór nie potwór byle miał penisa" Masz być facet 10/10 inaczej żadna za wygląlad się z tobą nie prześpi