Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yahoomail

ŚLUB Z NIELEGALNYM IMIGRANTEM

Polecane posty

Gość yahoomail

czy sa tu na forum dziewczyny ktore braly slub z kims kto przebywal w uk nielegalnie? proszę o porady jak zacząc zalatwiania slubu, jaki koszt i jak dlugo to trwa... jakie jest ryzyko dla takiego imigranta?

Gość nie chce cie martwic
ale slub z nielegalbym imigantem w uk jest niemozliwy. on potrzebuje papiery a takowych nie ma - mam kolezanke ktora zwiazala sie z nieleganym pakistanczykiem i nie moga nic z tym zrobic. slubu nie zalatwia ani tutaj ani w polce ani w jego krau - po co pchasz sie w takie przygody? nie lepiej zwiazac sie z kims z kim mozesz normalnie pojechac wszedzie na wakacje i nie bac sie ze ktoregos dnia wpadnie ci home office do mieszkania i zabierze chlopa ?

Gość klopp
bo uwierzyla, ze on ja naprawde kocha i nie chodzi mu tylko o legalny pobyt:D:D

Gość A-antidotum
mozeecie to zrobic w polsce albo w jego kraju ale nie w uk

Gość fffffffffffff
nie chce cie martwic.. pieprzysz głupoty, widać ze sie w ogole nie dowiadywalas..aplikujesz do HO o approval of marriage, jak dostaniesz pozowolenie, idziesz z tym do urzdedu stancu cywilnego i wyznaczaja wam date, po slubie aplikujesz do ho o rezydenta..ot i cala procedura..

nie mozna aplkowac do HO o approval of marriage jesli partner nie ma waznej wizy na minimum 2 miesiace. Tak samo zeslubem koscielnym, chyba zeplaci sie za 'licencje'1200 funtow (kuria rozpatruje sprawe i nie ma gwarancji ze licencje sie dostanie). Wiem bo przerabialam slub z obywatelem spoza unii. On akurat mial wazna wize ale zasady sa wyrazne; wiza ma byc . A po takim slubem to i tak nie jest hop siup. My wyslalismy podanie o rezydenture w kwietniu. Potwierdzenie ze dostali otrzymalismmy. Nic poza tym. W maju jak sprawdzalam to rozpatrywli wnioski z lutego...2008:-D niech twojj chlop jedzie do siebie, i wsytepuje o azyl; wtedy wszystko dostanie. Taka prawda niestety,...

Gość zajca
przykro mi ale kasza mowi prawde sasiadka miala ten sam problem zlozyli wzystki papiery i byli hepy myslac ze wystaczy tylko poczekac a wszstko sie samo ulozy i tak bylo tylko nie po ich mysli bo dwa dni po tym jak mu wiza wygasla mieli "gosci" i gosciu polecial tylko ze nie do USC a do swego kraju

Gość crom-well
A pani chętna na ożenek z nielegalem to z miłości czy hm.. potrzeby finansowej ? Prawo pobytu w UE dla obywateli niektórych dzikich krajów jest bezcenne. Tylko żeby nie było potem jak u tej pani od algierczyka powyżej.

jeżdzą do anglii szkaradne polki,przeżyć miłosną przygode z książki prosze kłam mi jak eurythmiths i dostają szybko farmazon szybki.

Gość Agonia36
a dlaczego chcecie tan slub w UK w Europie , wyjedz ze swoim ukochanym do jego kraju chajtnijcie sie i zyjcie tam szczesliwie milos wszystko przezwyciezy powodzenia zycze w Afganistanie Pakistanie czy tez innym podobnym parszywym kraju

Gość yabadoool
I właśnie przez takie naiwniary wstydzę się że jestem Polką. Jak nie prostytutka to " po uszy zakochana" w kolorowym który ( to widac na kilometr) chce ja dla wizy. Wiecie co jest najsmieszniejsze? Że oni sobie mogą znaleźć głupie w kazdym wieku . Znam 20 latki i 30 paro latki które rozwalaly swoje rodziny dla kilku miłych słówek od ciapaka... Z reszta fałszywych. OGARNIJCIE SIE GŁUPTAKI.

Gość Agonia36
malo tego ! przez takie idiotki, normalne Polki ( a wbrew pozorom takich polek jest sporo tylko sie nie wyrozniaja z tlumu) maja problemy ! jestesmy zaczepiane , nagabywane nachalnie ,niezadko z przejawami agresji ze strony brodasow kiedy zamiast maslanych oczu i glupawego usmiechu spotykaja sie z potocznym sierodkowym palcem