Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka32

byla dziewczyna mego meza wysyla mu emaila ze wciaz on ja obchodzi!!

Polecane posty

Gość niunka32

jestem mezatka juz rok.maz mial wczesniej dziewczyne ale go zostawila bo za malo zarabial wedlug niej.wciaz maja razem kupione mieszkanie na kredyt.maz probuje rozwiazac ten problem juz od 1,5 roku,chce uwolnic sie z banku od pozyczki.powiedzial jej splac mnie albo sprzedaj mieszkanie i oddaj mi co moje.ja chce z meze wziasc kredet ale wciaz nie mozemy bo ma z byla.ciagnie sie to juz dlugo ciagle jakies usterki trzeba naprawic aby mogli dostac dobra cene.ja rozumie ze sie musza kontaktowac od czasu,ale denerwuje mnie jak ona mu wysyla emaile ze powinienien ja informowac ze sie przenosi z jednego miejsca do drugiego,ze wciac sie martwi o niego i ja dalej obchodzi...ze ma byc ciagle w kontakcie z nia, ze nie powiedzial ze wyprowadza sie i nie pozegnal sie z nia... co myslicie o tym?

Gość porozmawiaj z mezem
o tym i sprobuj sie tym za bardzo nie przejmowac, ona se moze chciec, to co robi jest nieladne, a maz powinien dac jej do zrozumienia ze juz dla niej nie istnieje jako facet... co za babsko!!! moglaby uszanowac to ze on ma zone, ja bym sie tym za bardzo nie przejmowala

Gość niunka32
maz musi tanczyc jak mu zagra dopoki nie rozwiaza pozyczki w banku....i nie odzyska pieniedzy..jej sie nie spieszy ze sprzedaza...a za to ma pretekst do kontaktu

Gość hhjuhjjhkhjjj
daj w morde

Gość bakkkkii
o boze,tragedia