Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hassa

aparat hassa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
B臋d臋 mia艂a zak艂adany nied艂ugo ten aparat i mam pytanie bo je偶d偶臋 cz臋sto na wycieczki kilkudniowe czy co艣 cie sanie jak nie przekrece go 1 albo 2 razy ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Beata11111
3 miesi膮ce Haasa za mn膮. Dopero po tygodniach zacz臋艂a mi si臋 robi膰 szpara. Ostatecznie osi膮gn臋艂a ok 2-3mm. Po zako艅czeniu rozkr臋cania (przekr臋ca艂am 31 razy) po oko艂o 2-3 tygodniach szpara znikn臋艂a. Do adresatki poprzedniej wiadomo艣ci to my艣l臋, 偶e tragedii nie b臋dzie jak nie przekr臋cisz tej 艣ruby. Aczkolwiek najlepiej poinformuj swojego ortodont臋 i zapytaj. Btw uwa偶am, 偶e wycieczka nie przeszkadza w rozkr臋caniu 艣ruby. Mo偶esz zrobi膰 to sama a trwa kilka sekund:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ten aparat to jedna z najgorszych rzeczy, jaka spotka艂a mnie w 偶yciu. Nie mog艂am w tym prze艂yka膰, a nawet m贸wi膰 (nie sz艂am przez te dni do szko艂y). Najgorszy by艂 brak mo偶liwo艣ci higieny jamy ustnej i to niewyra藕ne m贸wienie. Po kilku dniach 艣ci膮gni臋to mi go u dentysty, co by艂o bardzo nieprzyjemne. 艢ci膮gni臋cie metalu i kleju zaj臋艂o prawie trzy godziny, momentami by艂o bolesne, bo dentysta 艣ci膮ga艂 klej zwyk艂ym wiert艂em, gdy偶 kleju by艂o bardzo du偶o, pokryte by艂y nim ca艂e z臋by i by艂 on do nich mocno przymocowany. Zdecyduj臋 si臋 na inny aparat lub na inn膮 metod臋 leczenia. Nie chc臋 nigdy wi臋cej tego przechodzi膰. Nikomu tego nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oli92

Teraz tych metod leczenia jest naprawd臋 sporo i s膮 r贸偶ne rozwi膮zania, wystarczy tylko trafi膰 na dobrego ortodont臋, kt贸ry zna si臋 na rzeczy i jest na bie偶膮co z rozwi膮zaniami, jakie stosuje si臋 na 艣wiecie, a na pewno dobierze najlepszy mo偶liwy spos贸b leczenia. Ja chodz臋 do Rock Your Smile i na szcz臋艣cie mam bardzo dobr膮 pani膮 doktor (dr Teodorczyk, polecam), kt贸ra w najmniejszych detalach zaplanowa艂a moje leczenie. Jak dot膮d nic mi nie dokucza, a leczenie idzie do przodu 馃檪

Udost臋pnij ten post