Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekkkka

zablokowałam chłopaka w komórce

Polecane posty

Gość ekkkka

to znaczy zablokowałam jego nr w tel. ;) czy on będzie to widział jak do mnie zadzwoni jest trochę agresywny i ostatnio mnie przśladuje - mam więc stracha że mi jakiś nr za to odwali

Gość jak to sie robi tzn
jak zablokowac czyjs nr?

Gość pewnie ze bedzie widział

Gość ha ha dobrze mu

Gość okoskos
nie bedzie widzial, po wybraniu Twojego nr-u bedzie krotki sygnal i koniec. u Ciebie nawet sladu nie bedzie, ze chcial sie dodzwonic. esy tez mozna zablokowac.

Gość okoskos
jak to sie robi tzn jak zablokowac czyjs nr? nie kazdy telefon to obsluguje, jesli masz na symbianie mozesz taki program sciagnac z internetu.

Gość tzn ze zalezy od modelu
telefonu? co to jest ta symbiana?

Gość okoskok
mowiac prosto-telefon ,ktory ma zblizone opcje do komputera.

Gość yo juz kumam
interesujace to, zglebie temat, dzieki:)

Gość nie powinnnam sie smiac
bo nie kazdy sie zna, ale... tzn ze zalezy od modelu telefonu? co to jest ta symbiana? hahahahhahah :D pozdro dla symbiany ;)🖐️

Gość okoskok
polecam np. nokie xpressmusic. dotykowy, niezawodny. do tego program z internetu i czarna lista gotowa.

Gość okoskok
nie powinnnam sie smiac bo nie kazdy sie zna, ale... no tez lekko sie usmiechnelam ;)

Gość a w lg cookie
można? :

He he mój mąż udupił tą nokie przy pierwszej aktualizacji :D ale naprawili za darmo .Co do symbiana to jeśli ktoś jest słaby w komputerach to lepiej zeby sobie takich zabawek nie kupował bo można łatwo zepsuć telefon .. Co do blokady numeru nic się chłopaczek nie skapnie ,tak jak ktoś wcześniej pisał ,albo zrobią sie dwa krótkie sygnały albo nawet nie zdoła usłyszeć sygnału bo wyskoczy mu coś w rodzaju "połączenie nie osiągalne lub nie możliwe ":)

Gość okoskop
nie mam bladego pojecia.

Gość okoskok
ryjekkk zdolna bestia ten Twij maz ;). rozumiem, ze maz robil legalna aktualizacje, ze gwarancja nadal obowiazywala?

Gość okoskok
radze uwazac na czarna liste. zawsze po ustawieniu nalezy sprawdzic czy czasem program nie blokuje wszystkie polaczenia. ja tak mialam i wieczorem maz wrocil z pracy zdenerwowany, ze tel. wylaczony :P. potem byla mala poprawka i dziala jak nalezy.

Ano udało się gadowi ,bo inaczej mózg na ścianie :D tak legalke robił ,ale płytka z programem ,która była dołączona miała jakąś skazę i w połowie aktualizacji przerwało i telefon padł :D jak potem płakał jak dziecko nad zepsutym resorakiem :D już miał zamysł wbijać kody ,które znalazł w necie na "ożywienie "nokii,ale mu zabrałam telefon bo wtedy bym musiała płacić za wgranie nowego softu a to ,to już mi się nie uśmiechało :D Telefon fajny i fajne programy do niego pościągał .z reszta jak każdy chłopak musi mieć jakieś bajery bo inaczej nie był by sobą :D Ach te chłopaki :D

Gość okoskok
przyznam, ze tez mam fiola na punkcie dobrych telefonow (maz mnie skutecznie zarazil_. i pomyslec ,ze jeszcze 6 lat temu chodzilam z nokia 3310 i bylam z niej dumna :P

Gość okoskok
ryjekkk a jakie jest Twoje podejscie do tych bajerow?

Mnie takie telefony nie interesują ,nie mam czasu na zabawy z telefonem :D a mój mąż często jeździ w delegacje i musi czymś wieczory urozmaicić :Dno i na gg piszemy razem ,albo na necie wspólnie siedzimy i szperamy po stronach :) ale powiem wam ,że fajne bajery są ,mi osobiście podobają się tapety z visty ultimate czy jakoś tak ,no cuda cudeńka można mieć :) Ale ja nie mam zapału do takich rzeczy ,zawsze tylko patrzę co on w nim cuduje :D A ty też ,żeby zrobić automatyczna blokadę klawiatury sciagałaś program do niej ?Bo u mojego męża jest tylko funkcja blokady ,ale manualna :) Ja mam nokię ,która nawet aparatu nie ma :D a co dopiero symbiana :D

Gość okoskok
wylacznik mam standardowy, z boku :), ale kto wie.... moze i sie skusze na kolejna bajere ;)