Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna ssytuacja

Czy taki związek ma przyszłość?

Polecane posty

Gość co to znaczy byc kims
http://www.e-zone.pl/lk/gw012820.php wyksztalcenie "nieskonczona szkola srednia" ,a kobieta niesamowicie inteligentna, ojciec profesor uniwersytetu, pomijam juz fakt jak jej idzie finansowo... i co tez mozna powiedziec, ze nie zalezy jej by byc "kims"? ;)

Gość trudna ssytuacja
Nie ma mnie kto kopać w tyłek, bo nie jest to jeszcze mój chłopak ,a jedynie się spotykamy. Tak jak w glownym temacie pytałam się o to, czy angazowac, czy dac tezmu zwiazkowi szanse. Doceniam, ze odpisalyscie na topik i rzeczywscie prawie wszystkie odpowiedz inaprawde daly mi duzo do myslenia ( oprocz misiocostam rzecz jasna ):)

swoja droga poki co o autorka tez ma raptem wyksztalcenie srednie jakby nie bylo ;) nigdy nic nie wiadomo, ja bylam studentka 5 roku i do dzis... pania magister nie jestem ;)

"czy dac tezmu zwiazkowi szanse" no sorki ale moim zdaniem dawanie szansy zwiazkowi to powinno byc uzaleznione od uczucia... a nie od papierka ;) zalozmy, ze cos pojdzie nie po twojej mysli i nie skonczysz tych studiow chcialabys by ktos nie dal ci szansy kiedys bo nie masz magistra na przyklad, a on ma doktorat... no i jak to tak, co ludzie powiedza? ;)

Gość Ty wez Mu daj spokój
póki nie zaznał tego nieszczęścia bycia Twoim chłopakiem,znajdz sobie Kogoś na tkz poziomie !!! Pragnę zauważyć że jestem również wykształcona ale osobiście wolałabym obracać się w towarzystwie Kolesia bez szkoły średniej niż Twoim .

Gość trudna ssytuacja
Nie chodzi tu o zadne papiery!! Ludzie jak sa ze soba, to predzej czy pozniej tematy sie wyczerpuja i wtedy musi byc cos wiecej. Martwie sie , na jakiej plaszczyznie my sie porozumiemy, skoro edukacyjnie tak wiele nas dzieli.

Nie chodzi tu o zadne papiery!! Ludzie jak sa ze soba, to predzej czy pozniej tematy sie wyczerpuja i wtedy musi byc cos wiecej. Martwie sie , na jakiej plaszczyznie my sie porozumiemy, skoro edukacyjnie tak wiele nas dzieli. co więcej np?