Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CEBULOWA DAMA

DOSTALAM PRACE I...MAM WIELKI PROBLEM!!!!

Polecane posty

Gość CEBULOWA DAMA

Dostalam prace...nie w zawodzie nie tala o jakiej marzylam i ogolnie jak moi znajomi sie dowiedzieli czym sie zajmuje zaczeli rechotac jak zaby i ogolnie maja niezly ubaw a mnie zupelnie nie do smiechu wrecz przeciwnie CALE DNIE W TEJ PRACY PLACZE - przy szefie przy kolegach normlanie stoje i becze....Moim zadaniem przez 8 h dziennie jest obrac i pokroic cebule czy to w kostke czy w piorka w zaleznosci od tego jakie dostane polecenie.......Pracuje juz 2 tygodnie a tylu lez co przez te 14 dni nie wylalam jeszcze nigdy...nie wiem co z tym zrobic:((

Gość i co ja mam ci napisac
zebys nie plakała? :O

Gość CEBULOWA DAMA
Nie wiem co masz napisac... a z tym dzialem czosnkowym to nie przesadzajcie.....dziennie kroje ok 1000 cebul(:

Gość .....ot ..co.....
zakladaj okulary ochronne

Gość i co ja mam ci napisac
nie znosze cebuli :P moze inna prace znajdx?

Gość hhgfhfhfdfd
Moja mama też tak pracowała na początku, później dostała awans, nie martw sie! :D Pobodno jak sobie wsadzisz kilka zapałek do ust to te opary z cebuli nie będą Ci tak przeszkadzac. Moja mama tak robiła. Powodzenia:) Jak nie pomoże, to powiedz szefowi, żeby Cię gdzieś indziej przeniósł.

Gość CEBULOWA DAMA
Moj szef powiedzial ze ja mam potencjal do siekania cebul.....Wiem ze czyta sie to zalosnie a mnie sluchalo tego jeszcze gorzej.Jestem po 2 fakultetach i kurna siekam cebule..rozboj w bialy dzien ale na chwile obecna nie mialam ciekawszych czytaj lepiej platnych propozycji...ale nie wiedzialam ze to bedzie az tak placzaca praca.Patent z zapalkami juz wyprobowalam i nie dziala na mnie- w okularach nie moge - zakaz odgorny:(

Gość Ups...........................
Ja też płaczę przy cebuli i koleżanka powiedziała mi żebym po obraniu opłukała ją zimną wodą ale na mnie to nie działa.Ja sobie kupiłam takie urządzenie do krojenia cebuli i już nie płaczę

Gość CEBULOWA DAMA
Tak z tym ze ja ta glupia cebule musze kroic na 10 roznych sposobow:(Wiec wszelakie urzadzenia odpadaja....Naprawde zastanawiam sie czy aby nie zaprestac pracowac tam ale kto i gdzie mi zaplaci 4500zl/mc netto?