Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulewanie

ulewanie się

Polecane posty

Gość ulewanie

Moja 3 tyg córka strasznie ulewa po jedzeniu, karmie ja piersia co 2-3godziny. dwa razy juz mi sie przejadla i zwymiotowala polozna przestraszyla mnie ze jesli bedzie sie to zdazalo czesto moze oznaczac to ze mala ma problemy trawienne. czy waszym dziecia tez sie bardzo iulewa po karmieniu? dodam ze bylam u pediatry ktory nie stwioerdzil zadnych nieprawidlowosci jednak dalej mnie to martwi

moj synek ulewal od urodzenia,stwierdzno refluks dostawal leki po ktorych bylo lepiej,obecnie ma 10 miesiecy i juz sie problem skonczyl,ale ulewal mocno,wymiotowal,karmilam bo mlekiem modyfikowanym i zageszczalam mu NUTRITONEM,po kazdym posilku noszenie pinowo aby dziecku sie odbilo,ukladanie zawsze wyzej do spania,

Moja ulewała do 10 miesiąca mimo, że była na Enfamilu. Z tego się wyrasta, jest to męczące i niepokojące, ale wszystko będzie dobrze

Mój synek ulewał od urodzenia przez około 5 miesięcy, teraz ma 7 miesięcy i jeszcze nieraz sięzdarzy, ale już bardzo rzadko. Nasz pediatra mówił, że jest to niewydolnośc kratani i minie najpóźniej w ósmym m-cu życia. Będzie dobrze wszystko minie.

moja corcia ulewala bardzo do 7 miesiaca, po jednym karmieniue ulewala z 3-4 razy, wieczne przebooeranie, pranie, chodzilam po lekarzach prywatnie i wszytsko bylo ok karmilam mlekiem sztucznym, przeszlo po 7 miesiacu, wytrwasz:))) trzymaj dlugo dziecko do bekniecia